REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi “Halk Süt”ü başlatıyor

Merkezefendi Belediyesi “Halk Süt”ü başlatıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan halk süt hayata geçiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2019 Pazartesi, 17:53

Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden çocukların sağlıklı ve doğal süt içmesini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Halk Süt’ projesi start alıyor. 2 ile 5 yaş arasında çocuğu olan ebeveynlere aylık dört litre sütün verileceği projeden yararlanmak isteyen vatandaşların, http://www.merkezefendi.bel.tr/sutcum/ adresinden kayıt yaptırması gerekiyor.

Verilen bilgiler doğrultusunda oluşturulacak dağıtım ağı noktasında uzman ekipler ayda bir kez evlere servis yapacaklar. Her ay devam edecek olan süt dağıtım projesi ile Merkezefendili çocuklar sağlıklı ve doğal süt ile buluşurken, süt üreticisi de desteklenmiş olacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, halk süt projesinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Doğan, “İlçemizdeki her çocuğun beslenmesinden barınmasına, sağlığından eğitimine kadar her alanda sorumluluk hissediyoruz ve projelerimizi bu anlayışla hazırlıyoruz. 2 ile 5 yaş arasında büyüme çağındaki her çocuğumuzun katkısız ve doğal süte ulaşabilmesi, sağlıklı büyüyebilmesi için ‘Merkezefendi Halk Süt’ projemizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Yorumlar

şerife   -  Bağlantı 16 Eylül 2019, 10:48

2015 doğumlu oğlum var onun için süt başvurusun da bulunuyorum

Recep aksu   -  Bağlantı 20 Ağustos 2019, 20:15

Yaptığınız süt kapyası cok iyi bunun İcin sayın belediye baskanımıza tezekür ederim. Konu dısanda bir sıkayetim var cocuklarımızı gece sivri sinekler yuzunden her yerleri yara icinde ilaclama cok az yapılıyor bununla ilgili daha fazla ilaclama istiy.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 23Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 28Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı