REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden 3. okul protokolü

Merkezefendi Belediyesi’nden 3. okul protokolü

Daha önce iki anaokulu protokolü imzalayan Merkezefendi Belediyesi, şimdi de imam hatip lisesi yaptıracak. Şirinköy Mahallesi’nde yapılacak olan imam hatip lisesinin maliyetinin tamamı Merkezefendi Belediyesi tarafından karşılanacak, adı da Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Fen Lisesi olacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2016 Çarşamba, 11:39

Merkezefendi Belediye’nin Şirinköy Mahallesi’ne yaptıracağı “Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Fen Lisesi” için Valilik’te protokol töreni düzenlendi. Törene Vali Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-okul-protokolu-2

“DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLMALI”
Merkezefendi Belediyesi’nin üçüncü protokolü olduğunu belirten Vali Ahmet Altıparmak, “Belediyemizin eğitim için gösterdiği bu ilgi Türkiye eğitim camiası için önemli bir adımdır. Belediyemiz daha önce Merkezefendi Belediyesi Anaokulu, Merkezefendi Belediyesi Yeni Mahalle Anaokulu yaptırmıştı. Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime olan ilgisinin diğer ilçe ve illere örnek olmasını dilerim” dedi.

TAMAMI BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK
Şirinköy Mahallesi’ni yapılacak olan okulun tüm maliyetini belediye olarak karşılayacaklarını belirten Merkezefendi Beledi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “Okulu anahtar teslim yapacağız. Herhangi bir borç ön görülmüyor, öz kaynaklarımızdan yapılacaktır ve 1 yıl içinde teslim etmeyi planlıyoruz. Okulumuz Denizlimize hayırlı olsun” diye konuştu.

PROTOKOL İMZALANDI
Konuşmaların ardından Şirinköy Mahallesi’ne yaptırılacak ve 8 milyon lira maliyetli Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Fen Lisesi’nin protokolü imzalandı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-okul-protokolu-1

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Fen Lisesi 10 bin 847 m2 alana yapılacak, 32 derslik, 3 laboratuar, çok amaçlı salon, kantin, kütüphane, beden eğitimi salonu, erkek mescit ve bayan mescit yer alacak. Okulun bu yıl başlayacak olan inşaatının 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Çok Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 34Çok Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
25 Mayıs 2024 Cumartesi 14 28Parçalı Bulutlu