REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden özel çocukların eğitimine spor sahası desteği

Merkezefendi Belediyesi’nden özel çocukların eğitimine spor sahası desteği

Eğitim sevdalısı Abalıoğlu Ailesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun spor sahası ihtiyacını da Merkezefendi Belediyesi giderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2020 Perşembe, 15:06

Merkezefendi Belediyesi, Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel çocuklar için okul bahçesine çok amaçlı spor sahası kazandırdı.
Otizmli çocuklar, spor sahasında basketbol, voleybol, tenis ve diğer saha sporlarını oynayarak bir yandan fiziksel ve mental becerilerini geliştirecekler bir yandan da birlikte güzel vakit geçirecekler.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde okulun bahçesine çok amaçlı bir spor salonu kazandırdık. Özel öğrenciler bu sahada daha güzel, daha faydalı vakit geçirerek kendilerini hem fiziksel hem de mental olarak geliştirebilecek. Merkezefendi Belediyesi olarak özel çocuklarımızın, özel hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

TEŞEKKÜR GELDİ
Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mitat Mastan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a yaptığı çalışma için teşekkür etti. Okul Müdürü Mastan, “Otizmli bireylerde, genellikle kas tonu zayıflaması ve koordinasyon problemlerine sıklıkla karşılaşılır. Bu nedenle Otizmli bireylerin fiziksel becerilerinin geliştirilmesi çalışmaları oldukça önemlidir. Merkezefendi Belediyesi tarafından öğrencilerimiz için yapılan spor sahasında, öğrencilerimiz hem takım sporlarına katılıyor hem de sosyal iletişim becerileri, ince ve kaba kas gelişiyor. Bizlerin, özel çocuklarımızın yanında olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu