REKLAMI GEÇ

Merkezefendi filosunu güçlendirdi

Merkezefendi filosunu güçlendirdi

Merkezefendi Belediyesi iş makinesi filosunu genişletti. Alınan 5 adet kamyon ve 2 adet forklift Merkezefendi Belediyesi’nin bünyesine dahil edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2016 Çarşamba, 12:22

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen teslim töreninde Başkanı Muhammet Subaşıoğlu direksiyona geçerek deneme sürüşü yaptı.

merkezefendi-arac-filosu-1

Subaşıoğlu, “Teslim aldığımız 5 kamyonlarla birlikte neredeyse Fen İşleri Müdürlüğümüzün 3 yıl içerisindeki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak makine parkını tamamlamış olduk. Yaklaşık forkliftlerle beraber 2 milyon liralık bir yatırımı kendi kaynaklarımızla tamamladık. Hiçbir borçlanma olmadan bu kamyonları kazandırdık” dedi.

merkezefendi-arac-filosu-2

Yeni gelen araçlarla birlikte olağanüstü bir çalışma başlatacaklarını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Önümüzdeki bir yıl içerisinde Merkezefendi sınırları içerisinde imara açılmış ama yolları açılmamış bölgelerde çok olağanüstü bir yol çalışmasını başlatıp tamamlamış olacağız. Merkezefendimizin konut hareketinin, yapılaşma hareketinin nereye doğru gittiğine işaret edecek çok önemli bir çalışmayı da makine parkurumuzun desteğiyle çok kısa bir süre içerisinde başlatacağız. Dün olduğu kadar bugün de çok güçlü bir şekilde iş makinelerimizle hizmet yarışındayız. Merkezefendi olarak zamanla yarışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 19 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 20 33Parçalı Bulutlu