REKLAMI GEÇ

Uslu; soruşturma başlattı

Uslu; soruşturma başlattı

Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu twitterdan açıkladı. Köpeği öldüresiye döven kişi hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2019 Perşembe, 10:26

Merkezfendi Kaymakamı Adem Uslu, dün medyada yayınlanan bir kişinin bahçesine bağladığı köpeği öldüresiye dövdüğüne yönelik haberler üzerine bir açıklama yaptı.

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA
Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile insanlık dışı bir şekilde köpeğe işkence yapan o saldırganın kimliğinin tespit edildiğini vurgulayan kaymakam Uslu, kişi hakkında adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

HAYKON’U DA EKLEDİ
Uslu, tweetinde “Konu ile ilgili adres ve şahıs Emniyet birimlerimizce tespit edilmiş olup, şahısla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır” ifadelerini kullanırken, attığı o tweete @HAYKON_official nickini yani Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu’nunu da ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 41Sıcak