REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de bozuk yol kalmayacak

Merkezefendi’de bozuk yol kalmayacak

Merkezefendi’de Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yol çalışmaları sürüyor. Üzerlik ve Eskihisar Mahalleleri’nde ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalar devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2020 Salı, 15:59

Merkezefendi Belediyesi yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Üzerlik Mahallesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesi kapsamında, bin metrekare alana parke ve bordür taşı döşeniyor.
Eskihisar Mahallesi, Mimar Sinan Sokağı ile Cumhuriyet Caddesi’nde bugüne kadar yapılan çalışmalar ile 7 bin 800 metreküp kazı ve yol açma çalışması yapıldı. Mimar Sinan Sokağı’nın Cumhuriyet Caddesi’ne bağlamak için yapılan çalışmalarda 130 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yol kığsa süre içinde hizmete açılacak.

Merkezefendi’nin daha yaşanabilir bir yer olması için çaba sarf ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üzerlik ve Eskihisar Mahallemizde hemşerilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Üzerlik Mahallemizde yolu baştan düzenleyerek yeniden yapıyoruz. Eskihisar Mahallemizde ise yeni bir yol açıyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemizin çehresini değiştiriyoruz” dedi.

Yorumlar

Tayfur   -  Bağlantı 29 Ocak 2020, 15:27

Şehrin göbeğinde merkezefendinin merkezinde oturuyoruz ne yollar düzgün ne alt yapı var etrafımızdaki her mahalle yapıldı tek burası kaldı internet alt yapısı bile yıllar önce yapılan alt yapılar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 23Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 28Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı