REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den bin çocuğa bisiklet

Merkezefendi’den bin çocuğa bisiklet

Merkezefendi Belediyesi, 5 bin çocuğa bisiklet projesinin ilk ayağını gerçekleştirdi. Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen törende 5.sınıftan 6.sınıfa geçen bin çocuk bisikletlerine kavuştu. Bisikletli çocukların bisikletleriyle ay yıldız oluşturması ise törene damga vurdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2015 Salı, 19:23

Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen Bisiklet Dağıtım törenine, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, öğrenci ve velileri katıldı.

ic-2

Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve 5. sınıftan 6. sınıfa geçen bin öğrencinin bisikletlerine kavuştuğu törende konuşan Subaşıoğlu, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını söyledi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde kurulan Merkezefendi Belediyesi’nin uyguladığı projelerle marka olmaya devam ettiğini belirten Subaşıoğlu, “Özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimizle sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz. İlçe sınırları içerisindeki öğrenim gören ve 5. sınıftan 6. sınıfa geçen tüm öğrencilerimize bisiklet sözü verdik. Bugün o projenin ilk ayağını gerçekleştirdik” dedi.

ic-1

AY YILDIZ YAPTILAR
Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi bahçesinde bisiklet alan bin öğrenci, bisikletleriyle a yıldız oluşturdu. Başkan Subaşıoğlu, bu görüntünün oldukça anlamlı olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızın bayrama hediyesiz girmesini istemedik. Bayram hediyelerini alan çocuklarımız, bisikletleriyle yaptıkları ay-yıldız ile de bizleri gururlandırdılar. Bu projemiz 5 bin öğrencimizle sınırlı kalmayacak. Her yıl bisiklet hediyemiz olacak” diye konuştu.

Yorumlar

salih   -  Bağlantı 20 Ağustos 2015, 14:32

Ben Servergazi imam hatip ortaokuluna gidiyorum bana ne
zaman bisiklet dağıtılacak 6.sınıfa geçtim

Eren Demirtaş   -  Bağlantı 10 Ağustos 2015, 09:31

Ben hacı hasan ali komurcu ogluna okuyorum bana ne zaman bisiklet dağıtılacak 6 sınıfa geçtim merkez efendi Mahallesinde oturuyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 19 33Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 32Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 20 33Parçalı Bulutlu