REKLAMI GEÇ

Saltak Caddesi’nde bir garip yıkım

Saltak Caddesi’nde bir garip yıkım

Saltak Caddesi üzerinde yarı yıkılmış çok katlı binayı görenler gözlerine inanamıyor. Her an çökme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve çevresinde hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı bina faciaya davetiye çıkarıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2016 Pazartesi, 17:27

Merkezefendi’nin Sırakapılar Mahallesi, Saltak Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartman için kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı alındı.

Yıkım işini alan ekipler camları indirdi, çerçeveleri yerinden söktü. Geçtiğimiz cumartesi günü de binanın yıkım işlemine başlandı. Ancak, bir vatandaşın ihbarının ardından çalışmalar durduruldu.

FACİAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR
Cumartesi günü bir kısmı yıkılan ve hayalete dönen bina 2 gündür kaderine terk edildi. Görenlerin “Bu nasıl yıkım?” diye sorduğu binan her an çökecekmiş gibi duruyor, çevresinde ise güvenlik önlemlerinin alınmaması tehlikeyi daha da artırıyor.

TRAFİĞİN EN YOĞUN OLDUĞU YER
Araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Saltak Caddesi’ndeki binanın yıkımının bir an önce tamamlanması ve güvenlik önlemlerinin alınmasını isteyen bölge sakinleri, her an olumsuz bir durumun yaşanabileceğini dile getirdi.

EKİPLER YIKIM ALANINDA
Yıkımı gerçekleştiren firmanın yetkilisi cumartesi günü şikayet üzerine belediye tarafından yıkımın durdurulduğunu, kısa süre içinde de yeniden başlanacağını söyledi. Binanın çevresini güvenlik şeridiyle kapattıklarını öne süren firma yetkilisi, şeridin vatandaşlar tarafından çıkarıldığını iddia etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 12 25Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 13 26Parçalı Bulutlu