REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu MÜSİAD yönetimiyle buluştu

Subaşıoğlu MÜSİAD yönetimiyle buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) haftalık olarak düzenlediği yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Burada çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Başkan Subaşıoğlu, geçtiğimiz aylar içinde Denizli’deki 20 belediyenin 2016 tahmini bütçelerini belirlediğini, borçlanma öngörmeyen tek belediyenin Merkezefendi Belediyesi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2015 Cumartesi, 16:53

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, haftalık olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantılarının bu haftaki ayağında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ağırladı.

Burada işadamlarıyla bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu projelerini anlattı. İşadamlarının sorularını da yanıtlan Başkan Subaşıoğlu, Denizli genelinde borçlanma öngörmeyen tek belediyenin Merkezefendi Belediyesi olduğunu söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 2016 yılında 151 milyon liralık bütçe öngörüyoruz. Bunu da öz kaynaklarımızla oluşturacağız. Denizli’de20 belediye içinde borçlanma öngörmeyen tek belediye Merkezefendi Belediyesidir. Öz kaynaklarımızla finansımızı yürütüyoruz. En likit belediyeyiz. Türkiye’de de ilk 5 belediye arasındayız. Bunun için çok bedeller ödedik. Çok zorlu yollardan geçtik. Bugün ise projelerinden bahsettiren bir belediye haline geldik. Personel gideri Türkiye genelinde ortalama yüzde 24 iken biz bu oranı yüzde 10’lara çektik. Güçlü bütçemiz sayesinde de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak. Onlara imkanlar sunacak sosyal projeler üretmeye başladık. Merkezefendi ilçesini marka belediye haline getirmek için çalışıyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum” dedi.

Toplantıda konuşan MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin ise, Başkan Subaşıoğlu’nu ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, Merkezefendi Belediyesi’nin projelerini yakından takip ettiklerini belirtti. Ülke sorunlarına ilişkin çalışma yaptıklarını da aktaran Biltekin, ekim ayında şube şube 64. Hükümetten beklentiler kitapçığı oluşturarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunduklarını kaydetti. Biltekin, MÜSİAD olarak ülke sorunlarının çözümü için mücadelelerinin aralıksız devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 12 25Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 13 26Parçalı Bulutlu