REKLAMI GEÇ

ASMALIEVLER GÖZ KAMAŞTIRACAK

ASMALIEVLER GÖZ KAMAŞTIRACAK

Pamukkale Belediyesi ekipleri, Asmalıevler Mahallesi’ne yeni bir görünüm kazandırdıyor. Ekipler, sıcak asfalt, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 12:28

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Asmalıevler Mahallesi Şehit Pilot Üst Teğmen İbrahim Öztürk Caddesi’nde devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürlesin’e inceleme gezisinde Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ve Asmalıevler Mahalle Muhtarı Veli Zeren eşlik etti. 1000 metre yağmur suyu hattının döşendiği caddede, 2 bin 500 metrekare parke 2 bin metre bordür ve 1250 ton sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

“MAHALLELERİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”
İlçenin genelinde olduğu gibi Asmalıevler Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Belediye olarak üst yapı çalışmalarımız plan çerçevesinde, diğer mahallelerimizle uyum içinde birbirine bağlanarak devam ediyor. Daha önce bu bölgede Kayıhan, Değirmendere ve Alabalık civarının ardından Asmalıevler Mahallesi’nde çalışmalara başladık. Toplam uzunluğu 2 kilometreyi bulan bir hattın kısa sürede asfaltını tamamlamayı planlıyoruz. Çalışmalarımızda başta ana arterlere dikkat ediyor ve yol genişliğini istenilen standarda kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Sokağın genişliğine göre üst yapılarıyla beraber yoluyla, kaldırımıyla birlikte yeni bir boyut kazandırıyoruz. Asmalıevler Mahallemizde de çalışmalarımıza bu konuda öncelik sağlayarak devam ediyoruz” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu