REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi engellileri unutmadı

Pamukkale Belediyesi engellileri unutmadı

Pamukkale Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, etkinliklere tüm Denizli halkını davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2015 Çarşamba, 09:30

Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, engellilerin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmalarının, tüm toplumu zenginleştireceğini ve güçlendireceğini ifade etti.

Gürlesin, “Nüfusun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın, eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımının sağlanması, ailelerinin desteklenmesi, vatandaşlarımızın engellilik konusunda bilinçlendirilmesi için yürütülen çalışmaları takdirle karşılıyorum. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Onların yaşama sevinçleriyle hayata sarılmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak projeler belediyemizi öncelikli arasındadır” dedi.

HERKES BİR ENGELLİ OLABİLİR
“Hepimiz birer engelli adayıyız” diyen Başkan Gürlesin, kimsenin gelecekte engelli olmayacağının garantisinin olmadığını ifade etti.

Gürlesin, “Hem engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek ve hem de dertlerine derman olmak adına projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği de ihtiyaç sahibi engellilerimizin elinden tutarak, akülü ve tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını gidermek için özel önem sarf ediyoruz. Birçok konuda Belediye olarak yanlarındayız. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim ki, engelli duruma düşmek, hiçbir zaman hayatın sonu olarak değerlendirilmemeli; okumaya, öğrenmeye, sosyal hayata katılmaya bir mani olarak görülmemelidir. Dünya Engelliler Günü’nde, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyorum” dedi.

GÜRLESİN ETKİNLİĞE DAVET ETTİ
Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda anlamlı bir etkinliğe imza atacaklarını söyledi.

Özel ve anlamlı bir program hazırladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “İçerisinde engelli kardeşlerimizin gösterilerinden konsere çeşitli aktivitelerin yapılacağı Dokuzkavaklar Mahallemizde Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’ndaki programımız 3 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 14:00’da başlayacak. Tüm halkımızı hazırladığımız programa davet ediyorum” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 14 29Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 13 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı