REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi Kurban Bayramı’nda evin oğlu olacak

Pamukkale Belediyesi Kurban Bayramı’nda evin oğlu olacak

Pamukkale Belediyesi, Kurban Bayramı’nda kimsesi olmayan yalnız yaşayan yaşlıların kurbanlık ihtiyacını giderecek. Ekipler kurbanlığı alıp kesim merkezine götürecek, parçalatıp eve kadar ulaştıracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2020 Salı, 15:16

Pamukkale Belediyesi, Kurban Bayramı’nda anlamlı bir hizmete imza atmaya hazırlanıyor. Kurban Bayramı’nda kimsesi olmaya ya da yalnız yaşayan yaşlıları unutmayan Pamukkale Belediyesi, kurban hizmeti vermeye hazırlanıyor.

Her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Başkan Örki, küçükbaş hayvan kesim alanı olarak Anafartalar, İncilipınar, Kuşpınar, Kınıklı pazaryeri, eski hal alanı, Dokuzkavaklar Merkezefendi Kuran Kursu bahçesinin, büyükbaş hayvanlar için de Akhan Mahallesi Çayır Mevki Duranlar Mezbahanesi’nin belirlendiğini söyledi.

KENDİMİZİ EVİN OĞLU GİBİ GÖRÜYORUZ
Ekiplerin vatandaşların yanında olacağını belirten Başkan Örki, “Biz kendimizi evin oğlu gibi görüyoruz. Bu nedenle evinden kurban kesim alanına gitmekte zorlanan özellikle yakını olmayan ya da yalnız yaşayan yaşlılarımız olursa 444 9 220 nolu telefondan bize ulaşabilirler. Biz gelip onları kurbanlıkları ile birlikte aracımıza bindirip, kesilmesi ve parçalanmasına yardımcı olacağız. İşleri bittikten sonra da evlerine kadar ulaştıracağız. Her zaman olduğu gibi Pamukkale Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 14 29Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 13 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı