REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi on binlerce ekmeği vatandaşa ulaştırdı

Pamukkale Belediyesi on binlerce ekmeği vatandaşa ulaştırdı

İki günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününde Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Belediyesi halkın ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2020 Cumartesi, 22:46

Koronavirüs mücadelesi için 30 Büyükşehir ve Zonguldak için alınan 2 günlük sokağa çıkma yasağında Pamukkale Belediyesi halkın sıkıntılarıyla yakından ilgilendi. Denizli’nİn en büyük ilçesi konumundaki Pamukkale’de halkın ekmek ile ilgili sorun yaşamaması için ekipler yoğun mesai harcadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçenin 61 mahallesine dağılan ekipler vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamış oldu. Gün içinde on binlerce ekmeği halka ulaştıran Pamukkale Belediyesi böylece sokağa çıkma yasağının olduğu ilk gün vatandaşların yanında olduğunu gösterdi. Araçlara yüklenen ekmekler mahallelerde halka ulaştırıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bu gibi durumlarda en önemli ihtiyacın ekmek olduğunu söyleyerek, “Devletimiz halkın her zaman yanındadır. Bu nedenle devletimiz adına biz Pamukkale ilçesinde vatandaşlarımızın ekmek ile ilgili taleplerini yerine getirmek için çalıştık. Sabahın erken saatlerinden itibaren ekiplerimiz ilçemizin tüm mahallelerine dağılarak temel ihtiyaç olan ekmek başta olmak üzere gelen talepleri halkımıza ulaştırdı. Koronavirüs ile mücadelede devletimiz ve milletimiz el ele vererek başarıya ulaşacaktır” dedi.

Yorumlar

leyla karabulut   -  Bağlantı 13 Nisan 2020, 00:17

defalarca telefon ettik pamukkale belediyesine 2 gün sürekli ama malesef 2 ekmek getirmediler bumudur halka hizmet hadi canım sende

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu