REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden 5 kişiye hasta yatağı

Pamukkale Belediyesi’nden 5 kişiye hasta yatağı

Pamukkale Belediyesi, yatağa bağımlı yaşayan beş kişinin hasta yatağı talebini karşıladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 15 yıldır MS hastası olan 47 yaşındaki Gülten Aybey’i ziyaret ederek, onun istediği yatağa kavuşmasının sevincini paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2016 Cuma, 11:04

Pamukkale Belediyesi, yatağa bağımlı yaşayan ve ekonomik durumları nedeniyle hasta yatağı alma olanağı bulunmayan beş aileye yardım elini uzattı. Bu kişilere motorlu, oynar başlıklı hasta yatağı alındı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale İlçe Sağlık Müdürü Tan Aydınhan Çetin ve Hacıkaplanlar Mahalle Muhtarı Necdet Kunduracı ile birlikte 15 yıldır MS hastası olan ve 6 aydır da yatağa bağımlı yaşayan 2 çocuk annesi Gülten Aybey’i evinde ziyaret etti.

Yatağa bağımlı olması nedeniyle vücudunda yaralar çıktığını ve yemek sırasında zorluk çektiğini anlatan Aybey, “Bu yatakla sıkıntımıza büyük bir çare oldunuz. Allah sizden razı olsun” diyerek, Gürlesin’e teşekkür etti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla engellilere, yaşlılara, hastalara, ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını ifade eden Gürlesin ise “İhtiyaç sahibi yatağa bağımlı hastalarımızdan bizlere özel yatak noktasında talepler geldi. Hemen çalışmalarımızı başlatarak, ilk etapta beş hastamıza destek oldu. Aldığımız çift motorlu oynar başlıklı hasta yatağı ve havalı yatak sistemlerini ailelerimize ulaştırdık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 14 29Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 13 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı