REKLAMI GEÇ

SAVAŞTIKLARI YERE BU KEZ GEZİ İÇİN GİDECEKLER

SAVAŞTIKLARI YERE BU KEZ GEZİ İÇİN GİDECEKLER

Pamukkale Belediyesi’nden Kıbrıs gazilerine jest… Başkanı Hüseyin Gürlesin, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaretinde, gazilere 41 yıl önce savaştıkları Kıbrıs’a bu kez gezi için gönderme sözünü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2015 Cuma, 12:23

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Muharip Gaziler Derneği Şubesi ziyaret etti. Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve üyelerle sohbet eden Gürlesin, Türk bayrağı ile daha önceki ziyaretinde çekilen fotoğrafları çerçeveli olarak hediye etti.

KIYAFET VE KIBRIS GEZİSİ
Gazilere her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Gürlesin, daha önce 72 gaziyi giydirdiklerini, şimdi de derneğe yeni katılan 32 üyeye aynı kıyafetlerin alınacağını söyledi. Gazileri duygulandıran bir müjdeyi de veren Gürlesin, “Kıbrıs gazisi olan büyüklerimizi, canlarını ortaya koydukları Kıbrıs’a götürme arzum vardı. Bugün de onu tescilliyoruz. İnşallah bu yılın aralık ayında sağlığı elveren bütün gazilerimizi Kıbrıs’a götüreceğiz. Denizli’de görev yapan Tugay Komutanımız Erhan Uzun, şu anda Kıbrıs’ta en yetkili komutanımızdır. Buradan bağlantı kurmuştum. O anılarını olan baş tacımız gazilerimizi eski günlerine gidip yad etmelerini anlamında böyle bir gezi planladık. Böylece tekrar tekrar onları onurlandırmak istiyoruz” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ise, Kıbrıs’a 41 yıl önce savaş için gittiklerini anımsatarak, “Birçok arkadaşımız Kıbrıs’ı savaştan sonra görmedi. Başkanımız Hüseyin Gürlesin, böyle bir günde bize öyle bir mutluluk yaşattı ki, inşallah gazilerimiz bu müjdeyi basından duyduklarında telefon yağmuruna tutulacağımızı şimdiden görebiliyorum. Şu anda bir bayram havası yaşıyoruz. “ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 33Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Az Bulutlu