REKLAMI GEÇ

Üçgen Kavşağı’nda şerit ihlali yapanlara ceza kesiliyor

Üçgen Kavşağı’nda şerit ihlali yapanlara ceza kesiliyor

Üçgen Kavşağı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait kameralar, Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından da izleme altına alındı. İzmir ve Antalya istikametinden kavşağa girerken şerit ihlali yapanlara ceza kesiliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 10:38

Denizli’nin şehirler arası ulaşımdaki kalbi Üçgen Kavşağı’na yerleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait kameralar, yapılan bir protokolle Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından izleme altına alındı.

Protokolün amacı, özellikle İzmir ve Antalya istikametinden kavşağa girişlerde yaşanan şerit ihlallerinin önüne geçmek. Bu neden Antalya-Denizli istikametinin kavşak girişindeki Ankara ve İzmir istikametinin ayrıldığı şeritler ile İzmir-Denizli istikametinin kavşak girişindeki Ankara ve Antalya istikametinin ayrıldığı şeritler elektronik denetleme sistemi çerçevesinde izleniyor. Noktalar ve bu noktalara yakın yerlerde şerit ihlali yaparak trafiği tehlikeye sokan araçların plakalarına ceza tutanağı düzenleniyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, bu kapsamda sadece Ekim ayı içinde 285 araç için Üçgen Kavşağı’nda yaptıkları şerit ihlallerinden ötürü idari para cezası tutanağı düzenledi.

Yorumlar

hamis sarataş   -  Bağlantı 23 Ekim 2022, 14:18

antalya izmir arasını geçerken son anda fark ettik ceza kesilmiş. emniyet kırmızı ışık ihlali ne filan baksın orda çok zor fark edip girebildik. denizliyi bilsem zaten böyle bir hata yapmam. çok azık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu