REKLAMI GEÇ

Üzerinde halay çekilen yurt inşaatının duvarına şimdi de tuğlalardan kalp figürü işlendi

Üzerinde halay çekilen yurt inşaatının duvarına şimdi de tuğlalardan kalp figürü işlendi

Çamlaraltı’nda bir yurt inşaatında çalışan duvar ustası, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nişanlısına sevgisini göstermek için bir duvarı kalp deseniyle ördü. Aynı inşaat daha önce de işçilerin halay çekmesiyle gündeme gelmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2020 Salı, 15:24

Diyarbakırlı duvar ustası Yusuf Gönültaş (31), kardeşi Mehmet Gönültaş (30) ile 6 ay önce geldiği kentte Çamlaraltı Mahallesi Hüseyin Yılmaz Caddesi Pamukkale Üniversitesi kampüsü içinde yer alan 5 katlı 2 bin kişilik yurt inşaatında çalışmaya başladı.

1 Mart’ta dünya evine girmeye hazırlanan Yusuf Gönültaş, nişanlısına 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi hazırlamaya karar verdi.

TUĞLALARDAN KALP ÇİZDİ
Kardeşi Mehmet’e durumu anlatan Yusuf Gönültaş, yurt inşaatının 5. katındaki dairenin yola bakan duvarına tuğlaları ters örerek kalp işareti yaptı.

Düğün hazırlığı için memleketine dönen Yusuf Gönültaş, ördüğü duvarın fotoğrafıyla nişanlısına sürpriz yaptı.

EŞİNE OLAN AŞKINI YAZDI
Gönültaş’ın kardeşi Mehmet Gönültaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin sevgilisine özlemini ifade etmek için duvarı kalp deseni şeklinde örmeye karar verdiğini belirterek, “Biz Denizli’yi çok sevdik. Bir hatıramız kalsın istedik. Kardeşim, eşine olan aşkını, Denizli’ye olan sevgisini duvara işledi. Ama bu sanatımız da sıvacının girmesine kadar görülebilecek. Mesleğimizi çok seviyoruz.” diye konuştu.DENİZLİ (AA)

İŞÇİLER HALAY ÇEKMİŞTİ
Aynı inşaat daha önce de üzerinde baretle halay çeken işçilerle gündeme gelmişti. Moladaki işçilerin çektiği halay, sosyal medyada uzun süre gündem olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 9 22Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 7 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 12 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 13 29Az Bulutlu