REKLAMI GEÇ

Karaköse: Sarayköy Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak

Karaköse: Sarayköy Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak

Sarayköy ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Orhan Karaköse, termal turizm ve Organize Sera Bölgesi planlamalarıyla ilçeyi Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacaklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 09:31

ŞENGÜL BOZ
Sarayköy Belediye Başkanlığını 2004’ten bu yana sürdüren Karaköse, görevi 8 milyon lira borçla devraldığını, bütçe dengesini oluşturmakla işe koyulduklarını söyledi. Karaköse, “Göreve geldiğimizde iflasa doğru giden, borç batağında, banka hacizleriyle karşı karşıya bulunan bir belediye vardı. Ayağımızı yorgana göre uzattık ve problemi çözdük. Halen İller Bankası’na 1 milyon lira dolayında borcumuz var” dedi.

Çalışma sistemini satan alan değil üreten bir belediye anlayışı üzerine kurduklarını anlatan Karaköse, makine parkını geliştirdiklerini, yüzme havuzu yaptıklarını, düğün salonunu Sarayköy’e yakışan bir düğün salonunu hizmete sunduklarını, altyapı hizmetleri tamamlanan yolların kilittaş ile kaplandığını, öğrencilere ring seferleriyle ulaşım hizmet verdiklerini, oyun parkları kurduklarını, 50 yataklı kız yurdu binasının kaba inşaatını bitirdiklerini söyledi.

Yeniden seçilmesi durumunda yapacaklarıyla da ilgili bilgi veren Karaköse, “1,5 milyon liraya mal olacak pazaryeri hizmete sunulacak. Termal turizm ve Organize Sera Bölgesi planlamalarıyla Sarayköy, Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak. Pamukkale Üniversitesi’ne bağlı yüksekokul ilçemizde açılacak. Yer tahsisi gerçekleşen alanda üniversiteyle işbirliğine giderek süratle binalar yapılacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı