REKLAMI GEÇ

Menderes Tekstil işçileri ev sahibi oluyor

Menderes Tekstil işçileri ev sahibi oluyor

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde faaliyet gösteren Menderes Tekstil, 225 işçisini daha ev sahibi yapacak, projeyi hayata geçirdi. Menderes Tekstil Personeli Konut yapı Kooperatifi’nin temeli, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Aydın Valisi Kerem Al, Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından atıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2013 Pazartesi, 11:43

Şengül BOZ

Akça Holding, bünyesinde bulunan ve Sarayköy İlçesi’nde faaliyet gösteren Menderes Tekstil, 2 bin 500 personeline ev sahibi yapmak için harekete geçti. Daha önce 38 konutluk Osman Akça, 98 konutluk Nermin Akça konutlarını tamamlayarak 136 işçisini ev sahibi yapan Menderes Tekstil, 225 işçisini daha ev sahibi yapacak Menderes Tekstil Personeli Konut yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

denizli-menderes-tekstil-temel-atma-ic-1

Sarayköy’de gerçekleştirilen temel atma törenine, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Aydın Valisi Kerem Al, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak, Sarayköy Belediye Başkanı Orhan Karaköse, Sarayköy Emniyet Müdürü Mehmet Yıldırım, Sarayköy Jandarma Komutanı Temel Kılıç, Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Ahmet Göksan ve Menderes Tekstil çalışanları ile aileleri katıldı.

denizli-menderes-tekstil-ic-3Menderes Tekstil’in misyonları arasında olan “iyi yetişmiş iş gücü”,”çevreye ve insana saygı” ilkeleri doğrultusunda, geleceğe yönelik projelerini geliştirmekte ve genişletmekte olduğunu söyleyen Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, “225 personel konut sahibi olacakÇalışanlarımız ile aile gibiyiz. Bu güçle sadece Türkiye’de değil adımızı dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Bugün ihracat yapıyorsak, üretiyorsak bunu işçimize borçluyuz. Bugün bizim en mutlu günlerimizden birisi. Temelini attığımız konutları 1 yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışanlarımız kurduğumuz kooperatif aracılığıyla taksitle ev sahibi olacaklar” dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise konuşmasında personeline bu kadar sahip çıkıp, işçisiyle dev bir aile oluşturan Menderes Tekstil’i takdir etti. Demir, “225 konutun tamamlanmasıyla birlikte 361 aile ev sahibi olacak. Bu bir ilçe demektir” diye konuştu.

denizli-menderes-tekstil-temel-atma-ic

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ
Menderes Tekstil personelinin çocukları arasında yapılan “Sürdürülebilirlik”
konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin de ödüllendirildiği törende, genç kalemler, Aktif Felsefe ve Menderes Tekstil işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen tiyatro ve Yaratıcı Drama gösterisi sundu. Menderes Tekstil’in sürdürülebilirlik çalışmalarının kahramanı olan SMARTMEN yemini eden çocuklara, ödüllerini protokol üyeleri verdi.

3 YILDA TAMAMLANACAK
Konuşmalarının ve ödül törenin ardında temel atma törenine geçildi. İzmir, Aydın ve Denizli’den katılan protokol üyelerinin birlikte temelini attığı 225 dairelik, Menderes Personeli Konut Yapı Kooperatifinde; 1200 metrekare kapalı sosyal tesis alanı,
450 metrekare alışveriş merkezi, yüzme havuzu, tenis kortları ve basketbol sahası da yer alacak.

12 blok olarak,131.6 metrekarelik daireler halinde hayata geçirilecek Toplu Konut Projesi, 3 yıl içinde tamamlanacak.

Yorumlar

metin soyalp   -  Bağlantı 7 Mayıs 2013, 20:25

allah sizleri başımıdan eksitmesin herkese teşekürler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı