REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de CHP’li kadınlar iddialı

Sarayköy’de CHP’li kadınlar iddialı

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, 12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği Referandumu ve 2011 genel seçiminde Türkiye genelinde en yüksek oy oranına ulaşılmasında pay sahibi olan ve genel merkez tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilen CHP’li kadınlar, 2014 yerel seçimine de iddialı hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 10:02

ŞENGÜL BOZ
CHP Sarayköy İlçe Örgütü Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalarını mahalle mahalle, köy köy, ev ev dolaşarak sürdürüyor.CHP Sarayköy İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Eyvaz, yönetim kurulu üyesi Fatoş Gönen, Çakırkız Kaygısız ve Şermin Kapancıoğlu, bütün çabalarının 30 Mart’ta CHP’nin kazanmasına yönelik olduğunu söylediler.

12 Eylül 2010 Anayasa Değişikliği Referandumu ile 2011 genel seçimindeki çalışmalarından dolayı parti genel merkezinden teşekkür belgesi aldıklarını anımsatan CHP’li kadınlar, Sarayköy’de referandum ve 2011 genel seçimlerinden sonra da çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.

CHP’li kadınlar, Sarayköy’de CHP’nin oylarının her geçen yıl artığını savunarak, “Belediye başkan adayımız kim olursa olsun Sarayköy’de CHP iktidar olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı