REKLAMI GEÇ

Özbaş: “CHP’nin kalesini alacağız”

Özbaş: “CHP’nin kalesini alacağız”

AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 30 Mart yerel seçiminde “CHP’nin kalesi” olarak gösterilen Sarayköy’de seçimi kazanacaklarını iddia etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 09:59

ŞENGÜL BOZ
Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özbaş, vatandaşı sadece seçim dönemlerinde anımsayan siyasi partilerden olmadıklarını, her zaman ilçe halkıyla iç içe çalıştıklarını söyledi. “AK Parti, seçimden seçime çalışan bir parti değildir. Biz her zaman ilçe halkımızın yanında yer aldık. Onları, düğünlerinde, sünnetlerinde, cenazelerinde yalnız bırakmadık. Acılarını ve sevinçlerini paylaştık. Paylaşmaya da devam ediyoruz” dedi.

SARAYKÖY HİZMETLERDEN MAHRUM
Sarayköy’ün 10 yıldan beri belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını öne süren Özbaş, “Seçmen AK Partili belediye başkanlarının hizmetlerini görüyor. Denizli, Honaz, Buldan belediyelerinde yapılan hizmetleri görüyor. Ama Sarayköy’de 10 yıldan beri hiçbir çalışma yapılmadı. Sarayköy, şehircilik ve belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldı. Seçmen bunu 30 Mart yerel seçimlerde değerlendirecektir. Ve Sarayköy liderini seçecek” diye konuştu.

İLÇENİN SORUNLARI
Özbaş, Sarayköy’de yapılması gerekenleri de şöyle sıraladı:
“Belediye, imar planı düzenlemeleri ile yeni yatırımların önünü açarak, istihdamın artırılmasına yönelik çalışma yapabilir. Ayrıca, Organize Seracılık Bölgesi’nin alt yapısını tamamlayarak yatırımların gelmesini sağlayabilir. Ancak 10 yıldan beri bu çalışmalar yapılmadı. Birçok belediye yeşil alan, park, alt ve süt yapı çalışmalarını tamamlarken, Sarayköy hala içme suyu sorunu yaşıyor. Türkiye’de Marmaray gibi Denizli altından ulaşımı sağlayan mega projeleri hayata geçirirken, Sarayköy belediyesinin mega projesi meydana dikilecek Efe anıtı olacak. O da seçime yaklaşırken, seçim çalışması olarak gerçekleştiriliyor. Sarayköy’e bir yükseköğretim kurumu şart. Üniversite senatosundan karar çıktı, yer tahsisi yapıldı. En kısa zamanda Sarayköy PAÜ’ye bağlı yüksekokula kavuşacak. Bununla birlikte sosyal ve kültürel gelişimde ilçeye kazandırılmış olacak. İlçede hayvan pazarımız yok, yetişen tarım ürünlerini pazarlayabileceğimiz halimiz yok, kapalı pazar yerimiz yok. 30 Mart’ta seçmen bunları değerlendirecektir. CHP’nin kalesini alacağız.”

Yorumlar

Ak Partili   -  Bağlantı 21 Aralık 2013, 10:54

Kusura bakma ama başkan sizin başında olduğunuz yönetim olduğu sürece Ak Parti Sarayköy’ü alamaz.Acı ama gerçek birçok Ak Partiliyi küstürdünüz herkesi Ak Parti başkanıyla işi olduğu için Ak Partili zannetiniz

mehmet tosun   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 17:30

inşallah başkanım
sarayköyü inşallah hizmet başkenti yapacaz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı