REKLAMI GEÇ

Sarayköy’ün çamuru da para edecek

Sarayköy’ün çamuru da para edecek

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde AK Parti’nin iki aday adayından birisi olan Mustafa Şen, termal bölgede bulunan ve birçok cilt hastalığının tedavisinde değerlendirilen çamurun,ilçeye gelir sağlayan kaynaklarından olacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 09:54

ŞENGÜL BOZ
Siyasete 2002’de AK Parti Sarayköy Kurucu İlçe Başkanı olarak başlayan Mustafa Şen, siyasette bu kez şansını Sarayköy Belediye Başkan Aday Adayı olarak deniyor.

Halen ilçede 100 yataklı termal tesisin işletmeciliğini yapan Şen, yeraltı ve yerüstü zenginlikleri ile Denizli’nin en şanslı ilçesi olan Sarayköy’ün bundan yeterince yararlanamadığını vurguladı.

Sarayköy’ü Denizli ve Türkiye’nin vizyon şehri yapmak için belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Şen, “Kendimi şanslı görüyorum. Eğer partim tarafından aday gösterilirsem, belediye başkanlığını alırım. Köylüler beni tanır ve bana destek verir. Ayrıca, Sarayköy’ün sorunlarını ve özellikle jeotermal kaynakların kullanılması, sağlık turizme kazandırılması için çalışmalar yapıyorum. Örneğin, Termal turizmi için, çamur analizi yaptırdık. TÜBİTAK tarafından da onaylanan bu çalışmamız sonucunda çamurumuzun birçok cilt hastalığına iyi geldiğini biliyoruz. Bunu değerlendirmemiz gerekir” dedi.
Sarayköy Belediyesi’nin bu tür yatırımların önünü açacak hiçbir çalışma yapmadığını da vurgulayan Mustafa Şen, “Biz bu çalışmaları yaparak, Sarayköy’de termal sağlık turizmini geliştirmek için çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı