REKLAMI GEÇ

Kapancıoğlu’nun önceliği istihdam

Kapancıoğlu’nun önceliği istihdam

CHP Sarayköy Belediye Başkan Aday Adayı Rifat Kapancıoğlu, ilçede yeterli çalışma alanı olmadığından istihdamda önemli sorunlar yaşandığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 09:26

ŞENGÜL BOZ
Sarayköy’de ikinci Kapancıoğlu dönemi için iddialı olduğunu ifade eden Rifat Kapancıoğlu, cinayete kurban giden babası Ali rıza Kapancıoğlu’nun 1973-1980 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığını, ondan önceki dönemde de kayınpederi Tacettin Yavuz’un aynı görevde bulunduğunu anımsattı.

Aileden dolayı siyasetle iç içe bir yaşamın içinde büyüdüğünü belirten Kapancıoğlu, “Tarım ürünü bol yetişir, halimiz yok. Sıcak su kaynaklarımız var, yeterince yararlandığımız söylenemez. Termal alanda ve diğer sektörlerde yatırımcıları Sarayköy’e çekip, istihdam sorununu çözeceğiz. Kültür, spor ve sosyal aktiviteler için projelerimiz olacak. Yüksekokul için gerekirse kendi arazimi bağışlayıp bu konuda Sarayköy’e düşen görevi yerine getireceğim” dedi.

Kapancıoğlu, jeotermal enerjiden ısınmada yararlanma konusuna da değinerek, vatandaşların yüksek fiyat uygulamasındanve fiyatlandırma sisteminden yakındığını, göreve geldiklerinde ilçe halkını rahatlatacak düzenlemeyi hemen başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı