REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da başkanlar sosyal medya üzerinden tartışıyor

Serinhisar’da başkanlar sosyal medya üzerinden tartışıyor

Serinhisar Belediye Başkanı facebook hesabından eski başkan Hüseyin Gemi’ninin suyunun kesildiğine ilişkin belge yayınlayınca tartışma başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2014 Pazar, 10:35

DENİZLİHABER
Denizli’nin Serinhisar İlçesi’nde AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile CHP’li eski başkan Hüseyin Gemi arasında ‘su polemiği’ yaşanıyor. Tartışmanın başlangıcı ise Kobaş’ın, Hüseyin Gemi’ye ait olduğunu öne sürdüğü su aboneliğinin geçici olarak kapatıldığını duyuran belgeyi sosyal medyada yayınlaması.
Kobaş kendisine ait facebook hesabında “Su kesme protokolü ve mühürleme tutanağı”‘nın fotoğraflarını paylaşarak altına, “Bu bir resmi belgedir. İsteyen ilgililerden temin edebilir” açıklamasını yaptı. Tutanakta eski başkan Hüseyin Gemi’nin isminin altında, izinsiz sayaç takılı olduğu, panoda sayaç yerine düz boru kullanıldığı ve aboneliğin askıya alınarak, panonun mühürlendiği bilgisi yer aldı.

Uygulamanın DESKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı tarafından tutuknakla gerçekleştiği belirtildi.25052014_serinhisarsu_ic

Kobaş’ın Hüseyin Gemi yazılı belgeyi sosyal medyada paylaşması eski başkanı öfkelendirdi. Hüseyin Gemi de sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta yapılanı seviyesizlik olarak nitelendirdi, aboneliğin kendi evine ait olmadığını duyurdu. Gemi açıklamasında, “Fotoğraf Serinhisar Belediyesi’nin lojmanına aittir. Elektrik ve saati yoktur. Çünkü kooperatif aboneliği üzerinden kullanmaktadır. Bu konuda geniş bilgiyi arkadaşın ve destekçin Hakkı Öksüz’den alabilirsin. Çünkü faturaları beraber ödedik. Su sayacını da sen söktürdün” diye yazdı.

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş daha önceki paylaşımlarında da Hüseyin Gemi’yi hedef almış özellikle faaliyet raporuna ilişkin paylaşımında; “Faaliyet raporuna benim oy vermemle Hüseyin Gemi’nin aklandığı söylentisi dolaşıyor. Bu rapor oylanmazsa başkanlık düşerdi. Zaten seçimlerde adamı vatandaş düşürmüş biz düşürsek ne olur ku? Sonra partizanlık yaptı derler. Faaliyet raporunun onaylanması önün aklanması anlamını taşımıyor. Yaptığı her türlü usulsüzlükten yargılanabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı