REKLAMI GEÇ

Serinhisar’daki kuyu cinayetinin devamında cinayeti kiralık katilin işlediği ortaya çıktı

Serinhisar’daki kuyu cinayetinin devamında cinayeti kiralık katilin işlediği ortaya çıktı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde 25 yaşındaki gencin pusu kurularak öldürülmesi ile ilgili, cinayet kurbanı Hasan Akköse’nin anne ve babası tutuklanmıştı. Polis bugün Serinhisar’da bağ evine baskın yaptı. Kiralık katil olarak tutulan Şakir H. cinayeti ve azmettiricileri itiraf etti tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2023 Pazar, 22:18

Serinhisar ilçesine bağlı Aşağı Mahallesi’nde Perşembe günü meydana gelen olayda, leblebicide çalışan Kemal Akköse (25), işe gitmek için evden ayrılıp aracına bindiği sırada yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Soruşturmada, geçen yıl İsmail Yalçın (17) ve Hasan Akköse’nin (19) öldürülüp kuyuya atılması olayı ile bağlam kuruldu.

Olaydan saatler önce “Söz intikamını alacağım kuzum” ve “Biz bize yapılanı unutmayız” şeklinde paylaşım yapan cinayet kurbanı Kemal Akköse’nin annesi A.K. ile babası Y.A. tutuklandı.

BAĞ EVİNDE YAKALANDI

Soruşturmayı sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası dedektifleri, Kemal Akköse’yi tüfekle öldüren tetikçi Şakir H’yi saklandığı bağ evinde yakaladı. Şakir, Akköse’yi öldürmek için üç gün boyunca gözlem yaptığını itiraf etti. Şakir H.’nin cinayet planı dahilinde motosiklet çaldığı ve sahte plaka taktığı, olay günü de maske taktığı belirlendi.

Şakir H, borçlarının ödenmesi karşılığında, aynı zamanda arkadaşlarının intikamını almak için cinayet işlemeyi kabul ettiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı