REKLAMI GEÇ

Başkan Akyol’dan yerel yönetim dersi

Başkan Akyol’dan yerel yönetim dersi

Tavas Hakimiyet İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, sosyal bilgiler dersindeki “Yerel Yönetimler” konusunu Tavas Belediyesi’nde işledi. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol öğrencilere yerel yönetimleri ve görevlerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2016 Perşembe, 09:54

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen derste öğrenciler, sosyal bilgiler dersi yerel yönetimler ünitesi kapsamında Başkan Akyol’a belediyecilik ve yerel yönetim konusunda merak ettikleri soruları yönelttiler.

tavas-ders-2

Öğrencilerin sorularına cevap veren Başkan Akyol, “Belediye başkanı halka hizmet eder. Su, kanalizasyon gibi alt çalışmalarının yanı sıra şehrin üst yapı çalışmalarına katkı sağlar. Halkın ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenerek var olan sorunlara çözüm üretir. Kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirerek, depreme dayanıklı, insanların ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal donatım alanlarının oluşturulması ve şehrin çok uzun yıllar sonrada sorun oluşturmadan büyümesini sağlayacak gerekli altyapı çalışmalarının yapılmasını sağlar. Tüm proje ve çalışmalarımız çocukların ve gençlerin daha sağlıklı ve huzurlu ortamlarda yaşamaları içindir” dedi.

tavas-ders-1

Ziyaret sonunda Başkan Akyol öğrencilere ve öğretmenlerine, Tavas Belediyesi Kültür Yayınları kitaplarından hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 9 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 9 23Parçalı Bulutlu