REKLAMI GEÇ

Hatipoğlu: Tavas’ı değiştireceğiz

Hatipoğlu: Tavas’ı değiştireceğiz

CHP Tavas Belediye Başkan aday adayı Diş Hekimi Necip Hatipoğlu, çevresindeki ilçeler değişirken Tavas’ın yerinde saydığını, ilçeyi yeniden yapılandırmak ve değiştirmek için göreve talip olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2013 Çarşamba, 16:02

ŞENGÜL BOZ

CHP’nin 1950’den bu yana seçim başarısı elde edemediği Tavas’ta partisinin kaderini değiştirmek isteyen Hatipoğlu, görev verilirse rutin işleri yapmak yerine sosyal ve kültürel alandaki projelerle ilçenin vizyonu değiştireceklerini belirtti.
“30 Mart yerel seçimlerinde Tavas’ı AK Parti’nin elinden kurtarmak için adayım” diyen Hatipoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tavas’ın sorunları, Türkiye’nin sorunlarıyla aynı. Türk milleti demenin bile suç olduğu bir Türkiye’de Tavas’ın sorunları farklı olamaz. Tavas’ı 25 yıl ilkokul mezunu düzeyindeki insanlar idare etti. Mevcut belediye başkanı da çok güçlü bir oyla gelmesine rağmen beklenilen hizmeti veremedi.”

“KÖY MUHTARLARI DA TAŞ DÖŞÜYOR”

Tavas’ta yollara taş döşemenin dışında belediyecilik hizmeti yapılmadığını öne süren Hatipoğlu, “Tavas ile ilgili önemli ve kalıcı projelerimiz var. Yurt dışından gelen hemşerilerimiz sürekli ‘Tavas hiç değişmiyor’ eleştirisinde bulunuyor. ‘Acıpayam ve Kale değişti, Tavas değişmiyor’ diyorlar. Biz Tavas’ı değiştireceğiz. Çok katlı büyük pazaryeri, garajı, trafiği, yeşil alanları ve sosyal-kültürel yatırımları ile Tavas değişecek. Vatandaşların resmi işlemlerini kısa sürede ve yorulmadan gerçekleştirmeleri için tüm devlet kurumlarını bir çatı altında toplamayı düşünüyoruz. Ayrıca son dönemlerde Tavas’ta baraka okullar türedi. Tavas’ın önemli sorunlarından biri de bu okullar. İlçede okul alanları belirlenecek ve bir eğitim kurumuna yakışır okulların yapılması ile ilgili projelerimiz var” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 4 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 24Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 6 24Az Bulutlu