REKLAMI GEÇ

Tavaslılar sokaklara döküldü

Tavaslılar sokaklara döküldü

Denizli’nin Tavas ilçesinde vatandaşların gelen şehit haberi üzerine teröre tepkisi sokaklara taştı. Türk bayraklarıyla donatılan ilçede her yaştan ve cinsiyetten vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 16:37

Denizli’nin Tavas ilçesine düşen şehit ateşi, acı kadar gerginliğe de yol açtı. İlçede dün akşam bir grup ülkücü terör ve hükümet aleyhtarı sloganlar atarak terörü protesto etmişti.

Tavas’ta vatandaşlar bugün de sokaklara döküldü. Genç-yaşlı, kadın-erkek demeden yüzün üzerinde vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Bölücü terör ve hükümet aleyhtarı sloganlar atan grup, akan kanın durması ve durdurulmasını istedi. Şehit Jandarma Komando Er Fatih Küçükterci’nin Tunceli’den acı haberinin gelmesinin ardından ilçede başlayan gerginlik sürüyor.

Öte yandan Tavaslılar bir taraftan gerçekleştirilen yürüyüşle tepkisini ortaya koyarken, diğer taraftan da evleri ve işyerlerine astıkları Türk bayraklarıyla çok anlamlı bir protesto gerçekleştirdi.

Yorumlar

faruk dmrn   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 16:44

Vatanımızın ve Hemşehrilerimin başı sağolsun, Şehidime Allahtan rahmet diliyorum… Yazacak başka bir şey bulamadım, kelimeler anlamsız artık…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 5 23Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 7 22Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 7 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı