REKLAMI GEÇ

Uslu yılın yerel yöneticisi seçildi

Uslu yılın yerel yöneticisi seçildi

Denizli’nin Tavas İlçesine bağlı Kızılcabölük belde belediye başkanı Abdülkadir Uslu, yerel kalkınmaya yönelik; “Tarımsal Üretimi Destekleme, Geliştirme ve Yaygınlaştırma projeleri” ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından “Yılın Yerel Yöneticisi” seçildi.

/ DENİZLİHABER / 2 Aralık 2013 Pazartesi, 18:38

ŞENGÜL BOZ

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Yılın Yerel Yöneticisi seçildi.

Kayseri’de düzenlenen ödül törenine katılamayan Abdulkadir Uslu, Son anda ortaya çıkan özel bir nedenden dolayı törenine katılamadığım için üzgünüm. Sulu tarıma geçişi yaşayan Tavas ovasında Tarımsal Üretimi Destekleme, Geliştirme ve Yaygınlaştırma konusunda alternatif projeler ürettik. 3 yıldır devam eden bu projelerden birisi olan Kızılbiber projesi kapsamında bu yıl 13 çiftçinin sözleşmeli üretim yapması sağlandı ve yaklaşık 160 dekarlık bir alanda 600 ton civarında üretim sağlandı” dedi.

Kızılcabölük beldesinde uygulanan tarım ile ilgili projeleri değerlen Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin “Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü”ne layık görmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Uslu, !Takdir edilmek hem de Kayseri merkezli bir organizasyon tarafından takdir edilmek bize şevk verdi. Kızılcabölük nere, Kayseri nere? Bu projede emeği olan ekip arkadaşlarıma, bize güvenerek projeye destek veren çiftçilerimize, köy muhtarlarımıza teşekkür ederim bu ödül bana değil hepimize verilmiştir” diye konuştu.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl beşincisini düzenlemiş olduğu Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni öncesi düzenlenen anket 9 ay sürmüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 4 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 24Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 6 24Az Bulutlu