REKLAMI GEÇ

Kızılcabölüklü kadınlar kolları sıvadı

Kızılcabölüklü kadınlar kolları sıvadı

Kızılcabölük Belediyesi’nin organizasyonuyla Denizli’ye gelen Kızılcabölük Kadın Meclisi üyeleri; Pelitlibağ El Emeği Pazarı, Pamukkale, Karahayıt ve Servergazi Türbesi’ni ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 14 Ekim 2009 Çarşamba, 16:57

Kızılcabölük Belediyesi Kadın Meclisi, ilk gezisini, El Emeği Pazarı’na yaptı. Kızılcabölük için yerel kalkınma projesi oluşturmaya çalıştıklarını belirten Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu “Bu konuda en fazla güvendiğim analarımız, bacılarımız… Oluşturduğumuz kadınlar meclisi, her geçen gün daha kuvvetleniyor, katılımlar devam ediyor. Kızılcabölük için herkesin yapacağı mutlaka bir şey vardır diye düşünüyoruz” dedi.

Uslu, “Yapacaklarımızın ne olduğunu arayıp bulma, bulduklarımızı da nasıl bölge menfaatine dönüştüreceğimizi tespit etmeye çalışıyoruz. Dokumacılık üzerine beceremeyeceğimiz hiç bir şey yok, buna inanıyoruz. Özellikle tanıtım ve pazarlama ile ilgili eksiklerimizi giderme çabasındayız. Sahip olduğumuzu tarihi ve doğal zenginliklerimiz var. Bu konu ile ilgili olarak değişik geziler, konferanslar düzenleyeceğiz. İlk gezimizi; hem moral destek olması için, hem de neler yapabileceğimizi görmek için Denizlili kadınlarımızın ağırlıklı olduğu Pelitlibağ El Emeği Pazarı’na düzenledik” diye konuştu.

Pelitlibağ El Emeği Pazarı’nı gezen Kızılcabölüklü kadınlar, daha sonra Pamukkale ve Karahayıt’ a geçtiler. Karahayıt pazarını gezerek incelemeler yapan meclis üyeleri, Pamukkale ve kırmızı suyu da gördükten sonra Servergazi Türbesi’ni ziyaret etti. Kızılcabölük Kadınlar Meclisi 2. Başkanı Hacer Ozgan, “Faydalı bir gezi olduğuna inanıyoruz. Sahip olduğumuz imkânların farkına varıyoruz. Dokumalarımızı, pekmezimizi, cevizimizi, bademimizi, kavun karpuzumuzu, tarihi ve doğal güzelliklerimizi Kızılcabölük ekonomisine katkı sağlar hale getirmek istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 5 23Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 7 22Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 7 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı