REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da yeni yönetim işbaşında

Kızılcabölükspor’da yeni yönetim işbaşında

Geçtiğimiz sezonda, Denizli 2. Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye çıkan Kızılcabölükspor, olağanüstü kongreye gitti.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2010 Pazartesi, 15:46

Olağanüstü kongreye gidiş nedenini taze kan ihtiyacından kaynaklandığını belirten, Kızılcabölükspor’un önceki başkanı Enver Tepeeri, “Daha fazla katılımlı ve Denizli’den takviyeli bir yönetim kurulu ile hazırlık çalışmaları tamamlandı ve tek liste ile seçime gidildi. 1. Amatör Küme’nin ağırlığını kaldırabileceğine inandığımız eski yönetimden arkadaşların ve Belediye Başkanımızın da yer aldığı yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Kızılcabölük’te hafta sonunda yapılan genel kurul sonucunda, yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: Abdülkadir Uslu
2. Başkan: İsmail Tolcu
Genel Kaptan: Enver Tepeeri
Sayman: Sefa Ağaç
İdari Amiri: Kamil Sayın
Üyeler: Hamdi Yılmazlı, Hasan Atmaca, Nail Karaisli, Muharrem Doğu, Osman Yeniçeri, Murat Fuat Ürek, Osman Gönlüm, Recep İlem, Fikret Merç, Mesut Bacıkoğlu, Emin Ök, Orhan Aydınlık, Rasim Ergil.

Denetleme Kurulu; M. Emin Sayın, M. Emin Taşkın, Cahit C. Kocayiğit, Alaattin Enli, Mete Macit, Muhittin Öngören’den oluştu.

Kongre sonucunda yönetim kurulunun yaptığı görev dağılımında, kulüp başkanlığına getirilen Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Kızılcabölükspor için her şeyi yapmaya hazırız. Kızılcabölükspor’un zirvede olması hepimizin arzuladığı bir durumdur. Uzun süredir devam eden temaslarımız sonunda en uygun yönetimin oluştuğu kanaatindeyiz. Kızılcabölüklülerin takımlarını sahiplenmesi en büyük mutluluğumuzdur. Değişik mazeretleri ile yönetimde yer alamayan hemşehrilerimizden de katkı sözünü almış olmamız, gücümüzü artırmıştır. İnşallah Kızılcabölükspor ligin en başarılı ve özellikle en centilmen takımı olacaktır. Şampiyonluk hedefimizdir, centilmenlik ise vazgeçilmezimiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 4 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 24Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 6 24Az Bulutlu