REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te zam yok

Kızılcabölük’te zam yok

Belediye gelirlerini görüşen Kızılcabölük Belediye Meclisi, bu sene, su ve kira dahil tüm kalemlerde zam yapmama kararı aldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Ekim 2010 Çarşamba, 15:21

Kızılcabölük Belediye Meclisi, 6 Ekim’de yaptığı oturumda, belediye gelirlerini görüştü.
Belediyeye gelir getiren kalemler görüşülürken, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölüklü vatandaşların büyük bir maddi sıkıntı içinde bulunduğunu, bunun neticesinde takside bağladıkları alacakları bile almakta zorlandıklarını belirtti. Meclis üyelerinden gelen önerilerden sonra tekrar söz alan Başkan Uslu, düşük oranda yapılacak zammın ya da su ve kira dışında yapılacak zamların, fazla anlam taşımayacağını ifade ederek “Bu dönem sıfır zam yapalım” dedi. Yapılan oylama sonucunda “sıfır zam önerisi” oy birliği ile kabul edildi.

Alınan karar ile ilgili açıklama yapan Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Belediye hizmetlerini kıt imkânlarla yerine getirmeye çalışıyoruz ama vatandaşın durumu da ortada. Geçen yıl suya zam yapmamıştık. Kira ve diğer gelir kalemlerinde düşük bir artış yapılmıştı. Bu sene su ve kira dahil tüm kalemlerde zam yapmadık. Bu davranış, Kızılcabölük Belediye Meclisi’nin hassasiyetinin bir göstergesidir. Bu da vatandaşa bir katkıdır, bir hizmettir diye düşündük. Herhalde Kızılcabölük halkı, bunu takdir edecektir ve aldığımız bu karara karşılık, borcu olanlar borçlarını ödemek için gerekli hassasiyeti gösterecektir diye düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 4 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 24Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 6 24Az Bulutlu