REKLAMI GEÇ

Uslu: Tavas’ın sorunlarını biliyoruz

Uslu: Tavas’ın sorunlarını biliyoruz

Denizli’nin Tavas İlçesi Belediye Başkan adayı Abdülkadir Uslu, Tavas, belde ve köylerinin yeterince hizmet alamadığını ileri sürerek, kalkınma için bütün projelerinin hazır olduğunu belirtti. Uslu, yerel seçimlerde Tavas’ı da Denizli’nin parlayan yıldızı yapacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2013 Çarşamba, 18:44

ŞENGÜL BOZ

Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tavas adayı Abdülkadir Uslu, siyasete 1975-76 yıllarında gençlik teşkilatlarında görev alarak başladı. İlçe ve İl yönetimlerinin çeşitli kademelerinde de görev alan Uslu, 2009 yerel seçimlerinde Kızılcabölük Belediye Başkanı seçildi. Tavas’ın ve Tavas’a bağlı belde ve köylerin sorunlarını bildiğini söyleyen Uslu, köy ve beldelere özel projelerinin hazır olduğunu belirtti.

“ TAVAS BUNU HAK ETMİYOR”

MHP Tavas Belediye Başkan adayı ve Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, 5 yıllık Kızılcabölük belediye başkanlığı döneminde çevre belde ve köyleri de tanıma imkanı bulduğunu belirtti. Uslu, Tavas’ın alması gerektiği hizmetleri alamadığını özellikle köy ve beldelerin mağdur durumda olduğunu belirterek, “Tavas bunu haketmiyor. Tavas ve beldelerine iyi hizmet yapabileceğimize inanıyorum ve bunu bir vicdani borç olarak gördüm. Belediye başkanlığı zor ve meşakkatli bir iş. Ama biz bunu görev olarak kabul ettik ve Tavas belediye başkanılğına talip oldum. Teşkilatım da bunu böyle gördüğü için adayım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 4 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 24Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 6 24Az Bulutlu