REKLAMI GEÇ

Öğrencilere ilk okuma kitabı, Kızılcabölük Belediyesi’nden

Öğrencilere ilk okuma kitabı, Kızılcabölük Belediyesi’nden

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, öğrencilere ilk okuma kitabı dağıttı.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2009 Pazartesi, 18:01

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Beldesi’ndeki, Atatürk İlköğretim Okulu ve Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencilerinin ilk okuma kitapları, Kızılcabölük Belediyesi’nden geldi. Dönem başında, öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan Kızılcabölük Belediyesi, okuma öğrenmeye çalışan birinci sınıf öğrencilerine, ses temelli cümle yöntemine uygun harf gruplarına ve zorunlu temalara göre hazırlanmış olan, ilk okuma kitapları ve kurşun kalemler dağıttı.

“Kızılcabölük’ü karşılıksız sevdik” sloganı basılı olan kitap ve kalemleri dağıtırken, öğrencilere hitap eden Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Sevgili gençler, bugün sizlere hediye ettiğimiz bu kitaplar, sizlerin bir an evvel okuma yazma öğrenmesine katkıda bulunacak. Sizlerin bu kitapları seveceğini umuyorum. Sizler okudukça, yine güzel kitaplar hediye edeceğiz. Öğrendiklerinizi de bu kalemlerle defterinize yazacaksınız. Bakın burada ‘Kızılcabölük’ü karşılıksız sevdik’ yazıyor. Sizler de Kızılcabölük’ü hiçbir karşılık beklemeden seveceksiniz. Bunu göstermek için, okuyup adam olacaksınız. Mühendis olarak, öğretmen olarak, doktor olarak, avukat olarak inşallah hem memleketimize hem de Kızılcabölüğümüze faydalı birer insan olarak hizmet edeceksiniz. Bunun için öğretmenlerimizle birlikte sizlere elimizden gelen desteği göstereceğiz” dedi.

Alışkanlıkların küçük yaşlarda kazanıldığını, bilgisayarın okuma alışkanlığını kaldırdığını anlatan Uslu, “Küçüklere okuma yazmaya adım attıkları bugünlerde, rengarenk kitaplar hediye ettik. Okumaya yazmaya sıcak bakmalarına katkıda bulunmak istedik. Okuma alışkanlığı kazanmaları ve devam ettirmeleri için buna benzer hediyeler vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 5 23Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 7 22Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 7 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı