REKLAMI GEÇ

Cenaze töreni ikindi namazı sonrası

Cenaze töreni ikindi namazı sonrası

Şehidin cenazesi, GATA’Daki hazırlıkların gecikmesi nedeniyle henüz Denizli’ye ulaşmayınca, öğle namazına müteakip düzenlenmesi plananlanan cenaze töreni ikindi namazına alındı. Tören Tavas’ın ÇArşı Camii’nde düzenlenecek.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2012 Perşembe, 14:00

Tunceli’de meydana gelen hain saldırıda yaşamını yitiren Şehit Komando Er Fatih Küçükterci’nin cenazesi, memleketi Tavas’a getiriliyor. Daha önce öğle namazına müteakip düzenleneceği duyurulan tören, şehidin naaşının GATA’daki hazırlık işlerinin gecikmesi nedeniyle bugün ikindi namazı sonhrasına alındı.

Şehit Küçükterci’nin cenazesi tahminen saat 14.00 suları memleketi Tavas’ta olabilecek. Konuyla ilgili düzeltme yapan Valilik Basın Bürosu, Şehit Küçükterci’nin cenazesinin öğleden sonra Tavas’ta olabileceği, bu nedenle daha önce öğle namazına müteakip düzenlemesine yönelik hazırlığı yapılan törenin ikindi namazı sonrasına ertelenmek durumunda kaldığını duyurdu.

Şehidin cenaze töreni, Tavas ilçe merkezinde bulunan Çarşı Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından gerçekleştirelecek.

Terzilik yaparak geçimini sağlayan ve 5 yıl önce babasını kaybeden Şehit Küçükterci, önceki akşam Tunceli’de yol kenarındaki bomba yüklü aracın patlatılması sonrası 5 silah arkadıyla birlikte şehit olmuş, acı haber aynı akşam Denizli’ye ulaşmıştı.

Yorumlar

Tavaslı   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 16:30

Şehitler Ölmez! ama Analar varya bi daha yaşayamaz aldığı her nefes onun için acı oğlunun yokluğu olacak Allahım sabrınıda verir inşallah ki veriyorda zaten acısı hiç gitmesede Allah bi şekilde sabrını veriyor be teyzem. Ne mutluki sana Şehit Annesisin demek isterdim ama hiç içimden gelmiyor keşke sen Şehit Anası olacağına yaşayan oğlunun anası olaydın, Lanet olsun artık Vatan Sağolsun demekten yoruldum olmasın ya olmasın canlar sağolsun canlar olmayınca ana vatanı ne etsin onun vatanı önce yavrularıdır sonra topraktır…Biz vatan sağosun desek bizi kim dinlerki bi şekilde vatan gidiyor zaten sınırlarımız aynı ama ruhumuz satıldı resmen..

Telekomcu   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 14:51

Bu merasim önce denizli merkezde olmalıydı.Allahtan rahmet diliyorum.Şe hidimizin mekanı cennet olsun

denizlisporlu   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 13:15

Önceden şehit hangi ilçeden olursa olsun kent meydanında kılınırdı cenazesi artık daha çok kişi görmesin bilmesin diye şehitler bile gözden kaçırılır olmuş. Buna ses çıkarmayan medyada bu suça ortak oluyor. Gözümüzden kaçıramazsınız. Bu rüzgar elbet ters dönecektir.

orhan   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 11:13

Allah rahmet eylesin Ailesine yaradandan sabır metanet diliyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Hafif Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 4 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 24Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 6 24Az Bulutlu