REKLAMI GEÇ

Tavas’ta ilaçlama başladı

Tavas’ta ilaçlama başladı

Tavas Belediyesi ekipleri bahar ile birlikte ortaya çıkan sinek ve haşerelere karşı mücadele başlattı. Yeşil alanlar ve parklar ile haşerelerin yoğun bulunduğu bölgelerde ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 09:50

Tavas Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle beraber ilaçlama çalışmalarına başladı. Sineklerin üreme, dinlenme ve yaşama bölgeleri olan yeşil alan, kanal, gübrelik ve fosseptik gibi yerlerde ilaçlama çalışmalarına başlayan ekipler, geniş bir alanda mücadeleyi sürdürüyor.

tavas-ilaclama-ic

İlaçlamada halk sağlığı ön planda tutularak, Sağlık Bakanlığı tarafından etken madde ve ruhsatları onaylanmış halk sağlığı grubu ilaçların kullanıldığını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Temiz çevre yeşil Tavas, sloganıyla çıktığımız hizmet belediyeciliğinde, ilkemiz önce halk sağlığıdır. İlaçlama çalışmalarımız yıl boyunca tüm ilçe genelinde aralıksız sürdürülecek. Yaza girerken vatandaşlarımızın haşeresiz, sineksiz temiz bir yaz geçirmesi için de gerekli önlemleri aldık. Sıra dahilinde ilaçlama çalışmalarımızı sürdürülmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 9 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 24Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 8 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı