REKLAMI GEÇ

Lipofreeze ile basen ve karın yağlarınızdan kurtulun

Lipofreeze ile basen ve karın yağlarınızdan kurtulun

Kadınlar kusursuz görünmek ister. Göbek ve basen yağları da kadınların kurtulmak istediği kusurlardan… ama uzun süreli spor yapmayı da göze almazlar… Ya da vakit bulamazlar… Peki böyle bir şey mümkün mü? Banu Urgancı, spor yapmadan yağlardan kurtulmanın yolunu keşfetti…

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 13:11

Jelmoli Güzellik Salonu’nu Denizlili olup da bilmeyeniz yoktur. Yılların getirdiği tecrübe ve birikimle kaliteli hizmet veren elit bir güzellik salonu. Salonun sahipleri İbrahim Yaşar Vuruşan ve İlknur Vuruşan yaptıkları iş konusunda çok bilgili ve deneyimli kişiler. Dünyanın dört bir yanında aldıkları eğitimler ve sertifikalar ile bir çok yeniliği Denizli’ye taşımışlar.

jelmoli-2-ic

Yaşar Bey’e Jelmoli hakkında bir şeyler sorduğumda gözleri parlıyor. İşyerini ve mesleğini çok sevdiği her halinden belli oluyor. Onlarla ilgili çalışmalar yapmak istediğimi anlattığımda çok güzel bir heyecanla karşılaştım. Böyle olunca bende çok zevk aldım bu haberi hazırlarken.

jelmoli-7-ic

Jelmoli’de bir çok işlem yapılıyor. Çeşitli zayıflama, selülit programları ve bakım programları ile bir çok kadına hitap ediyorlar. Ben bugün sizlere Denizli’de tek olan bir bölgesel zayıflama uygulamasından bahsetmek istiyorum. Diğer uygulama ve programlarla ilgili detaylı bilgi almak için Çamlık’da bulunan Jelmoli Güzellik Salonu’nu ziyaret edebilir veya 0258 212 13 99 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Yada benim hazırladığım haberleri takip edin.
Gelelim konumuza; Lipo Freeze. Belki aranızda duyan vardır. Ama eminim yanlış bileniniz çoktur. Bu haberi mutlaka okuyun ve okutun.

jelmoli-1-ic

Banu Urgancı: Jelmoli hakkında bilgi verelim okurlarımıza ve ardından Lipo Freeze hakkında konuşalım.
Yaşar Vuruşan: Jelmoli Güzellik Salonu’nu 1995 yılında açtık. Eğitimlerimize 2 yıl süren İsviçre Basel kentinde başladık. Ve bu güne kadar yenilikleri takip ederek kesintisiz hizmet verdik Denizli halkına. Mesleğe olan sevgimiz bu sektörde Denizli’nin en tanınmış salonu haline getirmiştir. Dürüst, doğru ve prensipli çalışmayı ilke edinmiş çalışanlarımızla birlikte daha nice yıllar hizmet vermeye geçmişte olduğu gibi gelecekte de devam edeceğiz.

jelmoli-3-ic

KONUŞULACAK BİR YENİLİK LİPO FREEZE
Banu Urgancı: Gelelim Lipo Freeze’e. Nedir Lipo Freeze?
Yaşar Vuruşan: Dünyada yepyeni bir trend Lipo Freeze. Bizde bunu Denizli’ye neden getirmeyelim dedik ve iyikide getirmişiz. Oldukça olumlu sonuçlar alıyoruz. Lipo Freeze ile hep alışık olduğumuz cilt gençleştirme ve bölgesel incelme teknolojilerindeki sıcak uygulamaların yerini soğuk uygulamaların aldığını da söyleyebiliriz.


Lipo Freeze sıcak ve soğuğun birleştiği yağ dokusunda tek seansta %28-%40 yağ kaybı sağlayan bir teknoloji. Yağlı dokuyu dondurma yöntemi yaklaşık 9 yıl önce Harvard Üniversitesinde Dr. Richard Rox Anderson rehberliğinde bir grup araştırmacı tarafından geliştirildi. Cihaz ilk kez 1 Nisan 2009’da Amerikan Cerrahi Tıp Derneği kongresinde tanıtıldı.

Jelmoli’de birçok etkili zayıflama programlarımız var. Ancak uygulamanın en büyük farkı, kılcal damar problemi olanlarda sıcak uygulamalarla gerçekleşen damar genişlemeleri nedeniyle sıkıntılar yaşaması ve bu uygulamanın soğuk olması nedeniyle onlarında yüzünü güldürecek olması.

jelmoli-5-ic

Banu Urgancı: Lipo Freeze uygulama adımlarından bahsedelim biraz.
Yaşar Vuruşan: Lipo Freeze sosyal hayattan koparmadan kalıcı sonuç aldığımız bir uygulama. Uygulamayı adım adım anlatırsak eğer; uygulama öncesi cilt, ıslak özel solüsyonlu bir bez ile korumaya alınıyor, ardından bölgeye streç film yerleştiriliyor, yağlı olan bölge gerekli ayarlar yapıldıktan sonra vakumla çekiliyor, cilde önce 10 dakika sıcaklık veriliyor, bununla yağın kalitesi bozuluyor. Ardından -5 derece soğuk ile o alan 40-60 dakika donduruluyor. Bununla da adoptos yağ ölümü gerçekleştiriliyor ve lenfetik sistemimize katılarak enerji olarak harcanıp vücuttan atılıyor. Bu yağlar vücuttan atıldığı için sonuçlar kalıcı oluyor. Ve bu olurken etraftaki doku hiçbir zarar görmez.

Banu Urgancı: Lipo Freeze’in sonuçlarını ne zaman alıyorsunuz?
Yaşar Vuruşan: Uygulamanın etkisi 4 ile 6 hafta sonra ortaya çıkıyor. Yağ problemi yoğun olan kişilerde 2. seans isteğe bağlı olarak 1 ay sonra tekrarlanabiliyor. Lipo Freeze kollar, basen, göbek mide fazlalığı, sutyen kat izleri, bacak içi fazlalıkları gibi yağ problemi olan bölgelerde kadın erkek herkese uygulanabilmekte.
Tedaviden sonra görülen eritem birkaç saat içinde kaybolur. Tedaviden 2 gün sonra uygulama yapılan internal dokuda önemsiz bir kızarıklık görülebilir. 15 gün sonrasında adifositler lenfarik sistem tarafından atılır bu süreç 6-8 hafta sürer.
Uygulama sadece hamilelerde yapılmamakta. İşlem sonrası ciltte sarkma gibi problemler yaşanmamakta. Ağrısız ve sosyal hayatı etkilemeyen bir uygulama olması nedeniyle günümüzde tercih edilen bir uygulama.

jelmoli-6-ic

Banu Urgancı: Diğer bölgesel zayıflama yöntemleri ile kıyaslarsak?
Yaşar Vuruşan: Sistemde yalnız bir seans sonra tıpkı liposuction gibi kalıcı sonuçlar gözlemlenmektedir. Operatör ve sarf malzeme, kozmetik kullanımı gerektirmeyen tamamen yeni ve benzersiz uygulama.

jelmoli-8-ic
Kavitasyondan farkı; kavitasyon adifos dokuyu yok ederken cilt hücre ve damarlara zarar verebileceği için düşük güçlü kullanılmalıdır. Bu nedenle süperfisyal yüzeydeki adifozhücrelerini %10 oranında yok eder. Bu oran Lipo Freeze ile kıyaslandığında Lipo Freeze’in yarısı bile değildir. Kavitasyonla boşaltılan derindeki adifositler zamanla dolar ve bu nedenle işlemin birkaç kez tekrarı gerekir. Ancak Lipo Freeze’de sonuç kesindir. İlk seansta yaklaşık %22 oranında adifosit yok edilirken 2. seansta bu oran %40 çıkar. Organizmanın önemli fonksiyonlarını yürüten yağ dokusunu azaltacağı için 3. seans uygulanmaz. Adifosit tekrar büyümediği için sonuç kalıcıdır.

Yorumlar

bahar   -  Bağlantı 6 Nisan 2014, 18:14

selam bu uygulamann fiyatini gorenebilirmiyim vede 4ile 8 haftada yok olur diyorsunuz bu uygulmayi o kadar beklememiz gerekiyormu yoksa 2 ile 3 hafta yeterli olmazmi biraz bilgi verebilirmisiniz tesekurler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı