REKLAMI GEÇ

Tek seansta 2-12 santim arası incelme

Tek seansta 2-12 santim arası incelme

Hanımların en büyük arzusu, fit bir vücut ve ince bir bel… Bu uğurda zorlu diyetler yapan hanımların artık çile çekmesine gerek yok… Banu Urgancı, tek seansta 12 santime kadar incelmenin yolunu araştırdı ve buldu.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2013 Çarşamba, 13:47

Fazla kilolardan kurtulmak için kullanılan yöntemler gün geçtikçe çeşitleniyor ve daha etkili sonuçlar alınabiliyor. En yeni teknolojilerden birisi de Ultrasound Kavitasyon… Bu yeni teknolojiyle ilgili Jelmoli Güzellik Salonu sahibi İbrahim Yaşar Vuruşan ile görüştüm.

jelmoli-ic-2

Banu Urgancı: İbrahim Bey, ultrasound kavitasyon ile bilgi verebilir misiniz?
İbrahim Yaşar Vuruşan: EXİMİA Kavitasyonel Ultrasound ve Elektroporasyon sistemlerinin kombinasyonundan oluşan patentli yeni bir sistem. Selülit, bölgesel yağlanma ve cilt sarkmalarında inanılmaz sonuçlar verdiği kanıtlanmış bir sistem. Özel teknolojisi ile cihazımız; kavitasyonel ultraporasyon yani ultrasonik ses dalgalarını kullanarak yağ hücrelerinin parçalanmasını sağlayan sistem ,invaziv olmayan ses dalgaları ile kombine elektroporasyon sistemi ve 4 aşamalı endodermik masaj sistemlerinin kombinasyonundan oluşmaktadır. Daha anlaşılır olması gerekirse; kavitasyonel ses dalgaları, elektroporasyon denilen ciltte nano boyutta geçici gözeneklerin açılması işlemi ve vakumun bir arada olduğu kombine bir sistemdir.

jelmoli-ic-4

SONUÇLARI KLİNİK ÇALIŞMALARLA İSPAT EDİLDİ
Bu sistemin pek çok avantajı var. Öncelikle en son teknolojiyle tasarlanmış, en ince ayrıntılar düşünülmüş ve yüksek kalitede materyaller kullanılıyor. Yüksek gücü ve taklit edilemez performansıyla gözle görülür bir etki yaratıyor. Mükemmel sonuçları klinik çalışmalarla ispat edilmiştir. Ayrıca noter huzurunda tek seansta 12 santime kadar incelme gözlendi.

Banu Urgancı: Peki bu sistemin yan etkileri var mı?
İbrahim Yaşar Vuruşan: Eximia ultrasound ses dalgalarını kullanan bir sistem. Kesinlikle röntgen ışınları ve radyasyon içermiyor. Labaratuvar(in vitro) ortamında yapılan çalışmalarda ultrasound doku üzerinde iki etki belirlendi. Ultrasoundun kavitasyonel etkisi sadece lipoderm bölgesinde etkili, yüzeysel dokulara zarar vermeden tedaviyi mümkün kılıyor. Eximia selülit, sarkma ve bölgesel yağlanmanın yanı sıra cilt görünümünde etkili ve kesin sonuçlar veriyor.

jelmoli-ic-9

Önermediğimiz dönemler var tabi; örneğin adet dönemlerinde önermiyoruz çünkü ödem yapma riski var. Emzirme döneminde önerilmiyor ancak bunun yan etkisi klinik olarak onaylanmamış ama psikolojik rahatlama açısından değerlendirilebilir.

jelmoli-ic-3

Banu Urgancı: Daha önce okurlarımızı Lepo Frezee hakkında bilgilendirmiştik. Kavitasyon ve Lepo Frezee arasında bir fark var mı?
İbrahim Yaşar Vuruşan: Süreç açısından bir fark var. Lipo Frezee ile sonuca daha geç ulaşılıyor. Ama kesinlikle kalısı sonuç oluyor. Kavitasyonda ise kısa sürede sonuç alınıyor ve kişinin yaşam tarzınna göre tekrarlaması muhtemel.

jelmoli-ic-8

Banu Urgancı: Nasıl bir program izleniyor?
İbrahim Yaşar Vuruşan: İncelme programını 3 adımda gerçekleştiriyoruz.

NASIL YAPILIYOR?
1.Adım: Öncelikle vücuttaki yağ, kas, su oranı ve bazal metabolizma hızı tespit ediliyor.Infrasnella, Quantum gibi zayıflama cihazlarından kişiye uygun olanı ve seans sayısı saptanıyor. Bu seanslar haftada 1 olmak üzere 4-10 seans arasında değişiklik gösteriyor.

jelmoli-ic-10

2.Adım: Üyelerin beslenme alışkanlıkları ve yaşam koşullarının göz önünde bulundurularak kişiye özel beslenme düzeni belirleniyor.

jelmoli-ic-7

3.Adım: Program boyunca spor eğitmenlerince hazırlanan kişiye özel bir fitness programı uygulanıyor. Program sonunda ne kadar yağ kaybedildiği yine vücut analizi ile tespit ediliyor.

İğnesiz mezoterapi olarak gördüğümüz bu paket program kişiye özel proglamlanıyor ve uygulanıyor. Ve kesinlikle kişi olumlu sonuçlara ulaşıyor.

EXİMİA Kavitasyonel Ultrasound ve Elektroporasyon sistemlerinin tanıtımını Türkiye’nin ünlü mankenlerinden Ebru Destan yaptı. CNN Türk’te yayınlanan programı bu linkten izleyebilirsiniz.
anons
Kişiye özel paket programlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve fiyatlar hakkında fikir edinmek için Çamlık Caddesinde No:101 de bulunan Jelmoli Güzellik Salonu’nu ziyaret edebilir, 0258 212 13 99 numaralı telefonları arayabilir ya da www.jemoliturk.com internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı