REKLAMI GEÇ

11 MESLEKTE 194 KURSİYER SERTİFİKA ALDI

11 MESLEKTE 194 KURSİYER SERTİFİKA ALDI

Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Program Geliştirme Merkezi Müdürlüğü ile İŞ-KUR Denizli İl Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü İşgücü Yetiştirme Kurslarını, başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını törenle aldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Ekim 2010 Perşembe, 16:39

PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Program Geliştirme Merkezi (PAÜSEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kamil Orhan, İŞ-KUR Denizli İl Müdürü Mülayim Arıduru, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Göçgün, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karadeniz, akademisyenler ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

Törende kursiyerler adına konuşan Mehmet Özkan çalışmak istediği halkla ilişkiler alanında bu sertifikayı almaktan mutlu olduğunu ifade etti ve bu imkanı sağlayan İŞ-KUR Denizli İl Müdürlüğüne ve Pamukkale Üniversitesi PAÜSEM’e teşekkür etti. PAÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kamil Orhan konuşmasında PAÜSEM olarak böyle bir toplumsal sorumluluk çalışmasında yer almaktan dolayı çalışma heyecanlarının arttığını belirtti ve merkezde 13 kursun devam etmekte olduğunu söyledi. İŞ-KUR Denizli İl Müdürü Mülayim Arıduru Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunması, artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi ile işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak üzere düzenlenen İşgücü Yetiştirme Kurslarına işsiz olan herkesi katılmaya çağırdı.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin oynadığı “Kız İsteme” adlı tiyatro oyunu sergilendi ve Teknik Çizim 3D Uzmanlığı, Kalite Yönetimi Uzmanı, Bilgisayar Destekli Tasarım (CATIA), Sigortacılık, Bilgisayar Destekli Tasarım (AUTOCAD), Pazarlama, Ev-Büro-Kurum Temizliği, Bilgisayar Destekli Tasarım (3DSMAX), Bahçıvanlık, FLASH (Web Tasarım ve Animasyon), Halkla İlişkiler ve Tanıtım kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı