REKLAMI GEÇ

AB’Lİ ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

AB’Lİ ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

AB Projesi Cominius (Hayat Boyu Öğrenmek) Programı kapsamında Romanya, Polonya, İtalya ve Portekiz’li öğretmenlerden oluşan 15 kişilik heyet, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan’ı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2010 Cuma, 17:51

Hayat Boyu Öğrenmek Projesi’nin Denizli Koordinatörü Servet Utku yönetimindeki heyet, başkan vekili Osman Zolan’la bir süre görüştü. Denizli Koordinatörü Utku, amaçlarının 22. yüzyılda Birleşik Avrupa’nın tasarlamasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Bu kapsamda 4 ülkeden misafirlerin Denizli’ye geldiğini ve bir hafta boyunca birlikte çalışma yürütüleceğini ifade eden Utku, ‘22. y.y’da AB’nin sınırları nasıl oluşur, bu yüzyılda AB üyesi ülkeler ne gibi birliktelik sağlayabilir, ne gibi kültür ve eğitim çalışması yürütülebilir ya da 22. yüzyılda şehirleşme nasıl olacak şeklinde çeşitli tasarılarımız olacak. Polonya, Romanya, İtalya ve Portekiz’den 11 öğretmen arkadaşımızla bu konuyu ele alacağız’ dedi.

Başkan Vekili Osman Zolan da, 22. y.y için düşünülen çalışmaların daha önce gerçekleşmesi temennisinde bulundu. İnsanların birbirinden öğrenecek çok şeyi olduğunu kaydeden Başkan Vekili Zolan, ‘Biz birbirimizi tanıdıkça aramızdaki farklılığın çok az olduğunu görüyoruz. Tabiî ki hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var. Öncelikle projenin başarılı olmasını ve hedeflenen tarihin de o kadar uzak olmamasını temenni ediyorum. İnşallah umduklarınız daha erken gerçekleşir’ dedi. Zolan Denizli hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Misafir öğretmenlerin 1 hafta Denizli’de kalacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı