REKLAMI GEÇ

Akgül göreve seminerle başladı

Akgül göreve seminerle başladı

Denizli Milli Müdürü Sebahattin Akgül sessiz sedasız göreve başladı. Akgül, ilk olarak Denizli’de ilk atama olarak göreve başlayan öğretmen adaylarının hazırlık seminerinin kapanışına katıldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2012 Cuma, 17:50

Milli Eğitim Müdürlüğü ek binası hizmet içi eğitim salonunda; 2011 yılında atanan aday öğretmenlere yönelik Hazırlayıcı Eğitim Kursu ( Mesleki Eğitim II ) kursu gerçekleştirildi. Kursa yeni atanan 44 öğretmen katıldı. Aday öğretmenlerin seminerinin kapanış törenine Denizli’nin çiçeği burnunda Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Eğitim Denetmenleri Başkanı Erol Al, Şube Müdürü Ramazan Tandır ve okul müdürü katıldı.

Sınav öncesinde aday  öğretmenlerin sınava girecekleri sınıfları ziyaret ederek, bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül “Aday öğretmenler olarak öğretmenlik mesleğine daha iyi hazırlanmanızı istiyorum, ülkemizin geleceğini yapılandıracak olan sizlersiniz, bugün eğiterek şekillendirdiğiniz çocuklarımız yirmi yıl sonrasında bu ülkenin toplumunu oluşturacaklar ve her biri sizlerin eseri olacaktır. Hazırlayıcı Eğitim Semineri sonunda yapılacak olan sınavda ve öğretmenlik hayatınızda hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı