REKLAMI GEÇ

AÖL’de kayıt yenileme başladı

AÖL’de kayıt yenileme başladı

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi’nde, 12 Ekim’de başlayan kayıt yenileme işlemleri, 30 Ekim’e kadar sürecek.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2009 Perşembe, 17:24

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem kayıt yenilemeleri, 12 ekim-30 Ekim 2009 tarihleri arasında yapılıyor. Kayıt yenilemeler, tüm halk eğitim merkezi müdürlüklerinde bulunan, Açık Öğretim Büroları’nda yapılacak. Kayıt yenileme ücreti 40 TL olarak belirlendi. Kayıt ücreti Ziraat Bankası, Halk Bankası veya Vakıflar Bankası’nın herhangi bir şubesine, T.C. kimlik numarası bildirilerek yatırılacak.

İl Milli eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ayrıca öğrenciler, kayıt yenileme işlemini gerçekleştiren halk eğitimi merkez müdürlüklerinin okul aile birliği hesabına (Ziraat Bankası Merkez Şubesi Hesap No:42326059-5001) 5 TL yatırmaları gerektiğini söyledi.

Oğuz, banka dekontunu Açık Öğretim Bürosu’na teslim etmeyen öğrencilerin, kesinlikle sınavlara alınmayacağını söyledi.

Oğuz, “Öğrencilerimiz daha geniş bilgiyi http://www.aol.meb.gov.tr sitesinden veya Açık Öğretim Bürosu’ndan ve 265 64 11 numaralı telefondan ya da www.denizlihem.gov.tr adresinden alabilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı