REKLAMI GEÇ

“ASIL HEDEFİMİZ, KİTLESEL BAŞARIYI ARTIRMAK”

“ASIL HEDEFİMİZ, KİTLESEL BAŞARIYI ARTIRMAK”

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yapılan yatırımlarla ve yeni okullarla daha da güçleneceklerini belirterek, asıl hedeflerinin kitlesel başarıyı artırmak olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2011 Cuma, 17:47

Denizli Valiliği’nin kurum müdürleri arasında işbirliğini artırma, birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamın yaratma amacıyla düzenlediği toplantı, Bağbaşı 80. Yıl Öğretmenevi’nde yapıldı. Toplantıya; Vali Vekili Mehmet Çapraz, Vali Yardımcıları Abdullah Acar, Alp Aslanargun, Suphi Küspeci ve İsmail Tezel, İl Jandarma Alay Komutanı ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2010 yılı eğitim göstergeleri ile çalışmaları kapsayan bir sunum yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, başta Denizli Valiliği olmak üzere, okul yapımı ve diğer şekillerde eğitime destek veren Denizli Belediyesi’ne ve diğer kurumlara, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı’nda yapılan yatırımlarla ve eğitim öğretime açılacak yeni okullarla daha da güçleneceklerini söyleyen Oğuz, asıl hedeflerinin kitlesel başarıyı artırmak olduğunu belirtti. Ayrıca mesleki eğitime ve engellilerin eğitimine de son derece önem verdiklerini diye getiren Oğuz, “Tüm okulları, engelli dostu okullar haline dönüştürmeyi hedefliyoruz. Meslek liselerinde de nitelikli eleman yetiştirerek iş dünyasına kazandırmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı