REKLAMI GEÇ

AYDEM’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TRAFO EĞİTİM SETİ

AYDEM’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TRAFO EĞİTİM SETİ

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından geliştirilen ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bağışlanan trafo eğitim seti, öğrencilerin eğitim programına dahil edildi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2011 Perşembe, 19:11

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. atölyelerinde özel olarak üretilen trafo eğitim setinin Pamukkale Üniversitesi’ne teslim töreninde konuşan Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halil Kumsar, çalışan bir trafo merkezinde olması gereken tüm elektrik sisteminin eğitim trafo modelinde bulunduğunu ifade ederek, “Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin iş hayatına atılmadan önce kendilerini bu setle uygulamalı olarak geliştirebileceklerini düşünüyorum. Türkiye’de ilk olan eğitim setini üniversitemize kazandırdıkları için başta Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı olmak üzere tüm Aydem yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

,

Zafer Gonenc

Teslim töreni sonrasında Aydem Elektrik Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve eğitim setini hazırlayan Aydem yöneticilerine plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı