REKLAMI GEÇ

Bağcı PAÜ için Danimarka’da

Bağcı PAÜ için Danimarka’da

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Dünya Üniversitesi olma yolunda önemli bir adım sayılan AKTS belgesi ve Diploma Etiketi ödül törenine katılmak için Danimarka’ya gidiyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2012 Salı, 12:44

Türkiye’den seçilen on dört üniversiteden birisi olan Pamukkale Üniversitesi’nin ödülünü almak üzere Kopenhag’a PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Bologna Eşgüdüm Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Diler Aslan ve Rektör Danışmanı Uzman Gökhan Erbilgin’den oluşan bir heyet gidiyor.

8-9 Mayıs tarihlerinde Kopenhag’da  düzenlenecek  “AKTS ve Diploma Etiketi Seçimleri 2011” konulu panelin ardından Avrupa Üniversiteler Birliği Başkanı tarafından ödül alan üniversitelerin rektörleri onuruna verilecek  yemekte, AB Komisyonu Üyeleri ve Danimarka yetkilileri tarafından ödüller sahiplerine verilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “Pamukkale Üniversitesi olarak Dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu yolda tüm Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak çok çalışıyoruz. Bu belge ve ödülde bu yolda verdiğimiz emeklerimizin boşa gitmediğinin bir ispatıdır. Emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı