REKLAMI GEÇ

Başarılı okul müdürlerine takdirname

Başarılı okul müdürlerine takdirname

Denizli’de, ÖSS ve OKS’de Türkiye genelinde ilk bine giren öğrencilerin okul müdürleri ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Eylül 2009 Cumartesi, 16:56

OKS ve ÖSS’de, Türkiye genelinde ilk binin içine giren öğrencilerin okul müdürleri, Denizli Valisi Yavuz Erkmen tarafından takdirname ile ödüllendirildi. Bağbaşı 80. Yıl Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve okul müdürleri katıldı. 31 lise ve ilköğretim okulu müdürünün ödüllendirildiği törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli’de eğitimde sağlanan başarının mimarlarının başarılı müdürler ve onların ekibi olduğunu ifade etti. Oğuz, “2009-2010 eğitim öğretim yılında başarı grafiğini en üstte tutmamız için daha çok çalışmak zorundayız. SBS’de ilimizin 12. sırada olması bizleri de memnun etmiyor. Gelecek yıl mutlaka ilk onun, hatta ilk beşin içinde yer almamız gerekiyor. İlimizde ÖSS’ye 16 bin 736 öğrenci girdi ve bunların 9 bin 248’i yerleşti. Burada başarı oranı yüzde 55. Ama genele baktığımız zaman yüzde 94.17. Bu eğitim öğretim yılında daha çok çalışarak bu oranı arttırmalıyız” diye konuştu.

Vali Erkmen, yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını dileyerek, ÖSS ve OKS’de ilk binin içerisinde öğrencileri yer alan okul müdürlerini takdirname ile ödüllendirdiğini söyledi. Çalışanın takdir edilip, çalışmayanın bunlardan ayrılması durumunda başarının kendiliğinden geleceğini ifade eden Vali Erkmen, “Önemli olan başarıyı elde ettikten sonra bunu sürekli kılmak. Bu konuda sizlere güvenim tam” dedi.

Başarılı olan müdürlerini takdir edip, başarısız olanlara da yaptırım uygulama kararlarının toplumun büyük kesiminden destek aldığının altını çizen Vali Erkmen, “İlimizin ve okulun başarı oranlarının altına düşmüş okul müdürü arkadaşlarımıza yaptırım uygulayacağımızı şimdiden tebliğ ediyorum. Başarı çıtasını yükselten müdürlerimizi de ödüllendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Hayırseverlere de eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Vali Erkmen, “ Her hafta bir okul, derslik veya bir spor salonunun yapım protokolünü imzalıyoruz. Hayırseverlerimiz eğitime çok büyük destek veriyor” dedi. Gelecek yıl daha çok okul müdürünü ödüllendirmek istediğini ve dolayısıyla başarılı okul müdürü sayısının artmasından ve ödüllendirmekten memnuniyet duyacağını ifade eden Vali Erkmen, törene katılan 31 okul müdürünü gösterdikleri başarıdan dolayı kutladı.

Konuşmaların ardından başarılı okul müdürleri Vali Erkmen tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı