REKLAMI GEÇ

Belediye’den 2 bin 500 öğrenciye burs

Belediye’den 2 bin 500 öğrenciye burs

Denizli Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören 2 bin 500 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 60 lira öğrenim yardımında bulunacak.

/ DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2012 Perşembe, 10:45

Yeni eğitim yılında, Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin, lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilerden yardım talebinde bulunan 2 bin 500 öğrenci, söz konusu öğrenim yardımından yararlanacak. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlık ettiği Denizli Belediye Meclisi, Temmuz ayı oturumda öğrenim yardımıyla ilgili gündem maddesini ele aldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün mecliste görüşülmek üzere ‘Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin, lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilerine verilen öğrenim yardımının, 2012-2013 eğitim öğretim yılında kaç öğrenciye ve ne kadar miktarda verileceğinin belirlenmesi’ne yönelik gündem maddesi, oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre, Denizli Belediyesi, Eylül ve Haziran ayları da dahil olmak üzere 10 ay boyunca 2500 öğrenciye aylık 60 lira öğrenim yardımında bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı