REKLAMI GEÇ

BULDAN’DA OKULA EK BİNA

BULDAN’DA OKULA EK BİNA

Buldan’da bulunan 4 Eylül İlköğretim Okulu ek binasının temel atma töreni Vali Yavuz Erkmen’in katılımı ile gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2010 Cuma, 17:41

Okulu bahçesinde düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney,okulun ek binasını yaptıracak olan hayırseverler Fehmi Erensoy, Mehmet Erensoy ve Şükriye Erensoy, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve vatandaşlar katıldı. Hayırsever İşadamı Fehmi Erensoy, Buldan’a okul kazandıracakları için mutlu olduklarını belirterek katkılarının devam edeceğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise yapılacak yeni binanın eğitim öğretime açılmasının ardından boşaltılacak olan tarihi binanın dokusuna uygun olarak müze olarak kullanılabileceğini söyledi. Yeni binanın yapımına destek verdikleri için hayırsever Erensoy Ailesi’ne teşekkür eden Vali Erkmen, yeni binada öğrencilerin daha modern sınıflarda eğitim göreceğini bildirdi.

Temeli atılacak olan binanın 2011 Eylül ayına yetiştirileceğini söyleyen Vali Erkmen, genel bütçede en çok payın milli eğitime ayrıldığını, bu paya yerelde İl Özel İdarei ve belediyelerin de destek verdiğini söyledi. Vali Erkmen ayrıca, kısa süre sonra Yüksek Okula ait yurdun da temelinin atılacağını da söyleyerek, yurdun 300 yatak kapasiteli olacağını söyledi. Konuşmaların ardından Buldan 4 Eylül İlköğretim Okulu ek binasının temeli Vali Yavuz Erkmen, hayırsever Erensoy ailesinin üyeleri ve diğer protokol üyeleri tarafından atıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı