REKLAMI GEÇ

DENEME SINAVINDA TER DÖKTÜLER

DENEME SINAVINDA TER DÖKTÜLER

Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinde etüt programlarına katılan öğrenciler, SBS Deneme Sınavı’nda ter döktü.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2010 Perşembe, 17:30

Denizli Belediyesi Bilgi Evleri ve Kurs Merkezlerinde yapılan SBS Deneme Sınavı’na, 1000 öğrenci katıldı. Fatih, Karaman, Sevindik, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy ve Aktepe Bilgi Evleri ve Kurs Merkezilerinde yapılan ve öğrencilerin etüt programı süresince edindikleri bilgilerin değerlendirildiği sınav için özel test kitapçıkları hazırlatıldı.

Her dönem yapılan değerlendirme sınavların amacının, öğrencilerin kapasitesini ölçmek ve eksiklerini tespit etmek olduğunu belirten Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı , “Belediyeye bağlı 6 merkezde yaklaşık 1100 öğrencimiz eğitim görüyor. Yıl içinde farklı zamanlarda gerçekleştirdiğimiz deneme sınavları ile hem çocuklarımızın bilgilerini ölçüyoruz hem de biz kendi performansımızı değerlendiriyoruz” dedi.

Otaklı “Eksik konularımızı tamamlamak, öğrencilerimizi daha farklı noktalara getirmek için sınavları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Burada amaç öğrencilerimize, test tekniklerini ve süreyi kontrollü kullanmayı öğreterek, onları girecekleri sınavlara hazırlamaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı