REKLAMI GEÇ

Dikkat AÖL kayıtları başladı

Dikkat AÖL kayıtları başladı

Açık Öğretim Lisesi kayıtları 23 Ocak’ta başladı. 3 Şubat’ta sona erecek kayıtlar için Denizlililer 4 merkeze başvuruda bulunabilecek.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2012 Çarşamba, 12:04

Denizli Milli Eğitim İl Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi 2012 öğretim kayıtlarının başladığını duyurdu. 23 Ocak itibariyle başlayan kayıtlarda son tarih 3 Şubat.  Kayıtlar için Denizlililer 4 merkeze başvuruda bulunabilecek.

NERELERE BAŞVURULACAK
Buna göre kayıtlar, Anafartalar Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi, Irlıganlı Lisesi ve Uzunpınar Lisesi’ne başvuruda bulunabilecek. Bunun yanı sıra öğrenciler ilçe milli eğitim şubelerine de başvuru yapabilecekler.

ÜCRETLER NEREYE YATIRILACAK
Yeni kayıtlar için ücret 25 TL olarak belirlendi. Öğrenciler, ücretin 20 TL’lik kısmını, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankası’nın herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek YENİLİK ve EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Hesabına yatıracaklar. 5 TL ise kaydını yaptıracağı okulun veya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Okul Aile Birliği Hesabına yatıracak.

Daha önce kaydı silinen genel lise öğrencileri, Halk Eğitim Merkezlerinde kayıt yaptırabilecekler.

MESLEKİ ÖĞRENİM İÇİN
Mesleki Açık Öğretim Lisesi’ne 2011-2012 2. döneminde İlköğretim (Ortaokul) diplomalı ve lise ara sınıf tasdiknamelilerin yeni kayıtları yapılmayacak. Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olup sorumlu Meslek Dersi olmayan ve Stajını yapmış olanlar kendi alanları ile ilgili Meslek Liseleri’ne kayıtlarını yaptırabilecekler. Açık Öğretim Lisesi öğrencisi olanlarında bu dönem de mesleki açık öğretim lisesine geçişlerinin yapılmayacağı belirtildi. Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencisiyken kaydı silinenler yüz yüze eğitim alacakları okullarda aktif hale gelecekler.

Bilgi için; Denizli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Denizli Lisesi Bahçesi Merkez/DENİZLİ adresine gidebilir veya 0258-265 64 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı